USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку знайшли авто, яке збило насмерть випускника, - ЗМІ

2 Червня 2015 15:10
Працівники ДАІ виявили авто, причетне до смертельної ДТП. Про це повідомляє «Вісник+К» з посиланням на власні достовірні джерела.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася у Луцьку поблизу ТРЦ «ПортСіті» у ніч на понеділок. У ній загинув 17-річний випускник школи з села Прилуцьке Ківерцівського району. Автівка, яка збила пішохода, з місця зникла, залишивши по собі передній бампер з номерним знаком.

Як пише «Вісник+К», автомобіль покинули і приховали у Луцьку в районі Північного ринку. Завдяки залишеним номерним знакам правоохоронці з’ясували, що машина зареєстрована у місті Кременець Тернопільської області, однак була перепродана іншому власнику у місто Дубно. Нині його якраз і розшукують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus