USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку знайшли ще одну ділянку для паркування

25 Березня 2015 18:51
Не поновлювати договір оренди ділянки автопарковки підприємцю, а додати її до переліку паркувальних майданчиків, що виставлені на конкурс із визначення паркувальника у Луцьку, вирішили депутати міськради.

Відповідне рішення ухвалили під час 72-ї сесії міськради 25 березня.

Йшлося про поновлення договору оренди землі підприємцю Петру Шугаю для обслуговування парковки автотранспорту ринку «Шанс» на вулиці Кравчука (площею 0,0395 гектара).

Як зазначив член депутатської групи «Новий Луцьк» Тарас Бас, він пропонує включити цю ділянку у перелік місць для паркування. Наразі місто отримує за оренду ділянки 17 тисяч гривень на рік, а за умови використання її як парковки зможе отримати принаймні вдвічі більше.

Його підтримав депутат Артур Василевський, який зазначив, що перед тим,як виставляти ділянку на конкурс, треба привести її у належний вигляд (нині там незаконно встановлені два магазинчики для торгівлі). Депутат Андрій Козюра запропонував зобов’язати підприємця демонтувати вказані споруди.

На це начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала відповів, що підприємець отримав ділянку п’ять років тому в оренду в такому ж самому стані, що зараз.

Відтак, депутати відмовили в поновленні договору оренди підприємцю та внесли до порядку денного рішення з доповненням депутата Тараса Баса.

Так, депутати вирішили включити ділянку у перелік паркувальних майданчиків, що виставлені на конкурс з визначення оператора паркування у місті. Своєю чергою, підприємець зможе згодом взяти участь у цьому конкурсі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
90 Показати IP 25 Березня 2015 19:04
Козюра, досить збирати гроші з підприємців. Твій Буратіно треба демонтувати.
Механік до 90 Показати IP 26 Березня 2015 23:58
Козюра Козюрою, а Петрик ще той аферист. За шахрайство встигті посидіти у місцях не дуже віддалених. Крутив наперстки, та інші лохотрони. Загалом шулер професійний. Давно потрібно і з ринком розібратись...скільки попадає в міську казну, скільки платять підприємці. Скільки Петрик сплачує податків . І в результаті виявляться зловживання в особливо великих. ..
Лучанин Показати IP 25 Березня 2015 19:35
Там незаконно встановлені не два магазинчики для торгівлі , а набагато більше . А ще спитайте у власників магазинів , скільки вони платять Шузі орендплату . Це дуже цікаво (особливо для прокуратури та податківців .
Соціолог до Лучанин Показати IP 25 Березня 2015 22:32
Прокуратура і податківці в темі і в долі. Правда Петрик останнім часом припух, уявив себе крутим "тіпа не лох з лохвиці"
Анонім Показати IP 25 Березня 2015 20:14
Він там вже давно продав свою долю
Соціолог до Анонім Показати IP 25 Березня 2015 22:29
Його доля на зоні..
---- Показати IP 25 Березня 2015 20:54
А ще хай прокуратура розбереться з стоянкою на Кравчука біля Олімпії, вона ж не узаконена і бабки збиває Пащенко - великий патріот, але податків не платить. Чому йому так можна, бо він може написати на вас правоохоронців якийсь компромат, чи не так? О
лом Показати IP 25 Березня 2015 21:02
Видно що петя не відслинював нікому, все собі та собі. А так ніззззя. От депутатики і прозріли, що слід знайти більш тямущого у ринковій економіці.
Григорій Іванович Показати IP 25 Березня 2015 22:06
Ну Петрик Шугай коник ще той! У Вісімдесятих встиг відсидіти за шахрайство.
Галя Показати IP 25 Березня 2015 22:28
Шугаю давно на зоні прогули ставлять. А тут не поновлювати договір! Конфіскація і зона. Там йому комфортніше і "возвращение в родные пенаты". Але очевидно підстаркуватий екс наперсточник потягне за собою багато дрібних клерків, кому башляв за ринок і стоянку, кому за дашок. Тому чекайте продовження історії....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus