USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку знову курсуватиме маршрутка №18

2 Листопада 2018 08:44
У Луцьку відновлять курсування транспорту за маршрутом №18 «Окружна (масив «Маяк») - Окружна (Ринок Новий)».

Про це повідомили у міськраді у відповідь на петицію з проханням відновити 18-й маршрут, інформує Конкурент.

Відповідно до договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, виконавчий комітет Луцької міської ради надав право на перевезення пасажирів за маршрутом № 18 перевізнику ПрАТ «Луцьке АТП 10701».

Також зазначається, що управління транспорту та зв'язку провело нараду з перевізниками щодо виконання договірних умов, стану транспортних засобів, поведінки водіїв. За результатами наради перевізників зобов'язано покращити якість надання послуг та провести на підприємствах додаткові інструктажі з водіями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Очевидець Показати IP 2 Листопада 2018 09:42
Петиція підписана, ніби все добре, питання вирішилось. Та, нажаль, ні. Керівник ПрАТ «Луцьке АТП 10701» на телефонний дзвінок відповів, що ніхто маршруту №18 відновлювати не буде!!! Що робити далі, куди звертатись? У цьому районі знаходиться школа № 23, навчання у якій розпочинається о 8.00, діти їздили цією маршруткою до школи вранці, та й друга зміна закінчується о 19.30, ввечері мали змогу під'їхати додому. Про них хтозь згадує, коли приймає рішення?????
нострадамус Показати IP 2 Листопада 2018 11:05
якби маршрут продовжили до ДПЗ як 12-ку, пасажирів було би більше, а відповідно й вирішилася б окупність 18-го маршруту
Анонім Показати IP 6 Листопада 2018 07:37
«Гарне рішення»... коли закінчився дачний сезон і наші бабці відсовали все руками..., ходили на Рівненську і дубенську пішки про це ніхто не згадував , вони цілий сезон чекали цієї маршрутки адже дача це майже не єдине їхнє проводження часу, вони його цілу зиму чекають, розсаду на підвіконнях вирощують. І що ми маємо, трохи потримають цей маршрут, як зазвичай до літа і потім знову скажуть не рентабельно. Ви хоть запустіть її два рази на день : зранку і ввечері і ви не уявляєте скільки людей буде вам вдячні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus