USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку знову знесуть низку тимчасових споруд на вулиці Замковій

12 Червня 2020 17:05
В обласному центрі Волині знесуть ще низку тимчасових споруд на вулиці Замковій.

Про це йшлося 12 червня під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Нагадаємо, востаннє тимчасові споруди на вулиці Замковій зносили 25 травня – тоді демонтували вісім контейнерів. Відзначимо, що підприємці Старого ринку щоденно пишуть добровільні заяви на перевезення їхніх контейнерів на нове місце торгівлі.

Сьогодні ж на розгляд членів виконкому винесли десять проєктів рішень про знесення тимчасових споруд на вулиці Замковій, проєкт рішення про демонтаж тимчасової споруди «Мобільний зв’язок Vodafone», а також ще один проєкт рішення про демонтаж конструкцій даху та опор на Замковій.

Як пояснила керівниця департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, усі об’єкти розміщенні незаконно.

«Нами були розміщені наліпки, щоб встановити факт законності розміщення, але було встановлено, що в підприємців відсутні правовстановлюючі документи», – зазначила посадовиця.

Члени виконкому прийняли дванадцять рішень про демонтаж незаконно розміщених тимчасових споруд на вулиці Замковій. Мова йде про одинадцять тимчасових споруд (кіосків) розміщених з правої частини ринку над дорогою та два накриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 12 Червня 2020 18:06
Молодці, розігналися добре. Перед замком хоч зупиніться, по інерції не знесіть, бо коли його будували, то дозволу в міськради не брали, він абсолютно точно незаконно встановлений.
ха-ха до Лучанин Показати IP 16 Червня 2020 18:55
тоді він сам собі був міською родою :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus