USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку зупинили «власника» викраденого авто

27 Вересня 2014 11:52
Здивуванню власника викраденого транспортного засобу не було меж, коли його зупинили працівники Державтоінспекції і повідомили сумну новину, - стверджують у прес-службі волинської міліції.

Працівники відділення ДАІ з обслуговування Луцька, які здійснювали нагляд за дорожнім рухом, затримали автомобіль, який перебував у розшуку.

Увагу правоохоронців привернув автомобіль марки «Toyota Camry», оскільки на правому крилі були механічні пошкодження. Це викликало підозру щодо причетності автомобіля до дорожньо-транспортної пригоди.

Під час спілкування із 28-річним водієм, який без будь-яких заперечень надав працівникам Державтоінспекції документи на транспортний засіб, правоохоронці встановили:

– Автомобіль, згідно з базою даних, перебуває в розшуку, адже у травні його викрали в Приморському районі міста Одеса. На місце події викликали слідчо-оперативну групу луцького міського відділу міліції для встановлення усіх обставин, – розповів інспектор з розшуку ВДАІ з обслуговування Луцька Вадим Оксенюк.

Водій був неприємно здивований, оскільки автомобіль купив на авторинку, тож, нічого не підозрюючи, спокійно їздив містом.

– Під час покупки автомобіля звернутися до відділення Державтоінспекції, щоби перевірити його на накладення будь-яких обмежень, навіть не прийшло на думку. Я був впевнений і нічого не запідозрив, - відзначив розчарований власник авто.

Державтоінспекція нагадує: аби не стати заручником подібної ситуації, під час покупки або здійсненні інших операції з автомобілями обов’язково звертайтеся до відділення ДАІ, аби перевірити «історію» транспортного засобу, яким завтра керуватимете саме ви, - кажуть правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 27 Вересня 2014 11:59
Цей даїшник ,всім відомий хабарник.Який фабрикував протоколи проти Автомайдану.Його гнати треба з ДАІ
Анонім до Анонім Показати IP 27 Вересня 2014 12:11
відео.....https://www.youtube.com/watch?v=WnocJVKKt6Y
ман до Анонім Показати IP 27 Вересня 2014 15:38
Якщо знаєш що хабарник, то нахр*на давав хабар?
Андрій Показати IP 27 Вересня 2014 13:14
Так знаю його, нагла така скотина, хабарник ще той...
м м м Показати IP 27 Вересня 2014 14:15
та це ж тойота луцюка в о нач бувшого з одеси
иван Показати IP 27 Вересня 2014 15:04
вам за фому а вы за ярему
Аделя до Андрій Показати IP 27 Вересня 2014 15:20
Був би ти на посаді як Оксенюк ще б не такі хабарі брав би
шляшко Показати IP 27 Вересня 2014 15:56
ось вам і люстрація.. такі бідараси в мєнтовці працють....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus