USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку звільнять водія маршрутки, який поїхав проспектом, перекритим через похорон Героя

23 Лютого 2017 14:15
Під час похоронної процесії на проспекті Волі у Луцьку стався неприємний інцидент в одній із луцьких маршруток.

Водій маршрутного таксі №24 проїхав перекритим проспектом, незважаючи на заборону руху. При цьому поводив себе неналежним чином, дозволяв нецензурні висловлювання на адресу пасажирів. Це викликало серйозний резонанс серед лучан.

Як відомо, 22 лютого з 12:00 проспект Волі був перекритий у зв'язку з похованням загиблого в зоні АТО бійця Максима Гринчишина.

Зі слів заступника міського голови Сергія Григоренка, автобус, який поїхав перекритим проспектом, належить приватному підприємцю, який працює за договором із Луцьким підприємством електротранспорту.

“Зараз проводиться службове розслідування, результати якого стануть відомі найближчим часом. Ймовірно, водія буде звільнено, а начальник служби перевезень отримає дисциплінарне стягнення”, - наголосив Сергій Григоренко.

Окремо він подякував небайдужому лучанину Андрію Костенку за чітке повідомлення щодо неналежної поведінки водія маршрутного таксі, завдяки якому вдалося оперативно відреагувати на інцидент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сергій Показати IP 23 Лютого 2017 14:26
Молодець.А ті,що проти- коз**ли
Анонім Показати IP 23 Лютого 2017 15:11
водія нагородити повісткою до військкомату і відрядженням на війну
Анонім до Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 01:15
В штрафний батальйон
знайомий до Анонім Показати IP 24 Лютого 2017 08:35
У водія син-учасник бойових дій, а зять зараз в АТО. А от "небайдужому лучанину Андрію Костенку", якщо такий існує, потрібно було написати, як він хамив цьому водію і якими словами.
Blia Показати IP 23 Лютого 2017 18:02
Все як при Рад союзі. Карають за що попало що не причинило нічиєї смерті. Водія маршрутки звільнять. А тих хто винуватий за те, що за 100 метрів від міськради чоловік гепнувся і травмував голову - їх нагородять і колись похоронять з перекриттям проспекту. Ура! Країна *д*от*в!
ПДР Показати IP 23 Лютого 2017 23:45
Він мусить бути наказаний тільки за рушення правил дорожнього руху. Ніхто його звільняти не мае право.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus