USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В освітніх закладах Луцька не перешкоджатимуть створювати благодійні фонди

5 Лютого 2016 13:31
Дирекції дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів не перешкоджатимуть створювати батькам благодійні фонди у дитячих садках та школах. Однак втручатися в їхню діяльність вони не мають права

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання третьої сесії міської ради сьогодні, 5 лютого.

Так, депутат фракції «УКРОП» Борис Смаль запитав у начальника міського управління освіти Олега Гребенюка, чи забороняє управління завідувачам ДНЗ та директорам шкіл приходити на зустрічі з приводу створення благодійних фондів.

До прикладу, каже він, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» пропонує керівникам навчальних закладів міста і членам батьківських комітетів зібратися на розмову щодо створення благодійних фондів у навчальних закладах. Однак всі вони в один голос кажуть, що прийдуть, якщо їм дозволить керівництво.

На це Олег Гребенюк відповів, що в управління освіти проводилися наради з керівниками, де їх просили не перешкоджати створенню благодійних фондів. Однак керівникам садочків і шкіл забороняється брати участь у використанні батьківських коштів, втручатися у фінансову діяльність батьківських комітетів та фондів.

«Я не забороняв керівникам ДНЗ і шкіл відвідувати будь-які круглі столи. Але їм заборонено втручатися в діяльність благодійних фондів. Звернення до батьків передали і перешкоджати їм ніхто не буде, бо це тільки їхня ініціатива, а керівництво не має до цього жодного стосунку», – пояснив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus