USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У луцьких дворах обстежать дерева. Аварійні – зріжуть

5 Грудня 2016 08:45
На прибудинкових територіях, де у 2017 році запланували ремонтні роботи, екологи мають обстежити зелені насадження на предмет аварійності.

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 15 чергової сесії Луцької міської ради.

Депутат Юрій Безпятко звернувся із пропозицією до Луцького міського голови Миколи Романюка, аби на прибудинкових територіях, включених в списки на ремонт в наступному році напередодні робіт оглянули дерева.

«Буває, що є аварійно небезпечні дерева зрізають, і кронування відбувається після ремонту. Тому просив би, щоб екологи дали заключення до ремонту», - пояснив він.

У відповідь на це міський голова доручив підлеглим обстежити зелені насадження в дворах, де наступного року буде ремонт прибудинкових територій. До слова, на 2017 рік запланували відремонтувати близько 30 дворів.

«Логіка в цьому є, але одні обнімають черешню, інші ні, одні кажуть, що їм треба клен, іншим ні», - повідомив він.

Отож, він доручив, щоб напередодні ремонтних робіт були готові заключення відповідних комісій про стан дерев, щоб зрізати аварійні напередодні, а якщо виявлять сухостій, то його можна буде видаляти ще взимку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Грудня 2016 09:27
Хлопці вони візуально на око вибирають древа які потім спилюють і продають. Без контролю спиляють по максимуму і скажуть що Укроп просив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus