USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку по проспекту Соборності зрізають аварійні дерева?

5 Липня 2016 17:42
Лучани, які проживають по проспекту Соборності, 19, забили на сполох, адже сьогодні дерева зрізати почали і там.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини свідки події, дерева почали вирубувати над дорогою та у дворі будинку.

Зі слів однієї з місцевих мешканок, пані Оксани, коли працівники МЖК почали зрізати дерева у дворі, то жителі повибігали з будинків і стали на захист зелених насаджень.

На це, як зауважує жінка, один із працівників з пилкою у доволі грубій формі повідомив, що це робиться за заявою мешканців, буцімто дерева аварійні та можуть попадати на дітей.

«Коли ж з’ясувалося, що заяви не було, – підбіг якийсь начальник і сказав, що була комісія і визначила, що дерева трухляві! Натомість, після того, як одне дерево зрізали, то стало очевидно, що воно – цілком здорове. Коли ж працівники хотіли вже взятися за інше дерево, то, побачивши, що зійшлося багато людей, передумали та сказали: «Хай стоять!», – розповіла збентежена лучанка.
Аби розібратися в ситуації, ІА Волинські Новини зателефонували до відділу екології Луцької міської ради.

Як розповів головний еколог міста Анатолій Гламазда, дерева зрізають законно. Згідно з рішенням комісії, яка визнала ці дерева аварійними, роботи здійснювали працівники МЖК. Окрім того, він повідомив, що виїзна комісія ще взимку склала акт про видалення цих аварійних насаджень, а от самі дерева зрізають лише зараз.

Нагадаємо, у Луцьку за зелені насадження почалася справжня «війна». Так, минулого тижня комунальники зрізали цілком здорові дерева на вулиці Лесі Українки. Мотивували вони це тим, що має відбутися реконструкція вулиці, а для цього її треба зачистити від зелених насаджень.
Згодом, на вихідних, позрізали дерева по проспекту Перемоги та на вулиці Винниченка, аби облаштувати «кишеню» для заїзду громадського транспорту на зупинці.

Це призвело до того, що навіть ліквідація дерев, які постраждали внаслідок стихії, «накручений» люд почала обурювати. А в дворах, які ремонтуються – також скандали. Плодові дерева, які висаджували мешканці, вирубували заради нового асфальту. Лучани вже й собою загороджували ті дерева – та робітники виконували поставлені завдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ася Показати IP 5 Липня 2016 17:48
жахіття!!!!!!!!!!!!!!!!!що робить влада а людей спитали????біля себе біля своїх котеджів можете зрізати
**** до Ася Показати IP 5 Липня 2016 19:24
То, як каже моя бабуся, нечисть якась... все лізе і лізе, все жере і жере і не нажереться ніяк! Скоро ці Романюки-Козлюри нас виселять з будинків і скажуть, що то так треба, бо будівлі аварійні і їх нах треба зруйнувати, щоб побудувати нові торгові центри. Треба гнати цю нечисть, а то полішуки бля*ські скоро все місто підімнуть під себе
баба ганя Показати IP 5 Липня 2016 18:59
Щоб вас різали вздовж і впоперек. А то що за напасть така. Вже ліси повирізали, тепер за зелені зони взялися.
Саша Показати IP 5 Липня 2016 19:01
А дерево, то дійсно нахилене і може впасти. А цьому журналісту не давайте вести щосьсерйозне, це комік. Все одно, що в Шона Біна просити взяти унтервю в королеви Британії
;) Показати IP 5 Липня 2016 19:31
Дивні люди! Коли буде гроза, і дерева попадають на людей, і їхні домівки, то потім будуть обвинувати владу, що не позрізали ті дерева
жах Показати IP 5 Липня 2016 19:44
комусь з депутатів дров не вистачає на дачі? що це таке почало робитись??? геть подуріли. так всі дерева в луцьку повирізають
Анонім Показати IP 5 Липня 2016 20:48
Бачив біля міськради аварійна ялина стоїть. Треба її зрізпти. А як не зріжуть комунальники - прийду і зріжу сам. Вона загрожує життю п-----са романюка.
А2А Показати IP 6 Липня 2016 08:28
Приїдьте в Рокині, подивіться на поламані дерева і тоді хайло відкривайте. Як тільки шквали пройдуть, так по всій Україні то знеструмлені населені пункти, то гілка щось потрощила, чи, не дай Боже, когось травмувала чи забила -це винувата влада, бо не зрізала дерева, а коли планово зрізують старі дерева - знову влада винна, бо дрова треба і відкати чиновнику будуть. Все має свою межу, свій вік життя і термін експлуатації, і дерева в місті треба змінювати, як всі ми міняємо меблі в хаті, холодильник на кухні чи телевізор у вітальні.
А Показати IP 6 Липня 2016 16:04
Бачу прийшла пора в дерева цвяхи забивати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus