USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких учнів-театралів з’явилися нові можливості

15 Грудня 2015 11:09
Неординарні творчі ідеї учнів загальноосвітньої школи № 11 у Луцьку, які вирішили спробувати себе в якості акторів, зможуть реалізувати за сприяння Офісів розвитку кварталу. Адже це перша луцька школа, де створили благодійний фонд розвитку «Ерудит».

Про це повідомили у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Для підтримки новоствореної організації, за ініціативи голови правління Фонду «Новий Луцьк» Олександра Товстенюка, у бюджет розвитку «Ерудиту» заклали 25 000 гривень. Така допомога була зумовлена тим, що цьогоріч шкільний театральний фестиваль «Маски» потребував втілити в життя неординарні творчі ідеї школярів, які вирішили спробувати себе в якості акторів.

Нагадаємо, що традиційно для участі у фестивалі учні школи готують аматорські постановки, вистави та мініатюри. Цьогорічний фестиваль «Маски» стане 26. У планах організаторів - зміна формату заходу та розширення його масштабів.

Наразі діти зайняті на репетиціях, а батьки –виготовленням декорацій та акторського реквізиту. І вже на реалізацію творчих задумів учнів та їх наставників коштів вистачає. Адже кілька місяців тому ЗОШ № 11 стала першою, де за сприяння Офісу розвитку кварталу створили благодійний фонд розвитку «Ерудит».

Перший етап фестивалю відбувся 7 грудня. У фіналі «Масок», який заплановано на 17 грудня, о 17 годині в актовому залі ЗОШ № 11, що на вулиці Наливайка, 10 Б, професійне журі та глядачі визначать театральну постановку, яка стане кращою.

До слова, вже наступного року організатори планують підвищити рівень фестивалю і вивести його на міжшкільний. Вони впевнені, що в навчальних закладах Луцька є багато обдарованих дітей, які завдяки участі у фестивалі зможуть відкрити в собі акторський талант.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 15 Грудня 2015 15:58
У фіналі «Масок», який заплановано на 17 грудня, о 17 годині в актовому залі ЗОШ № 11, що на вулиці Наливайка, 10 Б, професійне журі та глядачі визначать театральну постановку, яка стане кращою.
Тарас Чурило Показати IP 15 Грудня 2015 18:05
Постійна робота Фонду Ігоря Палиці заслуговує на повагу
Мама Показати IP 15 Грудня 2015 23:17
З появою фонду в школі активізувалися батьки. Кожен прагне допомогти! Малюють, випилюють, організовують! Відбіркові тури вразили!!! Діти задоволені новими яскравими декораціями! Респект і "Новому Луцьку" і нашому "Ерудиту"! Молодці!!! а виграють ДІТИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus