USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

У Луцькій громаді оголосили конкурс на два маршрути – міський та приміський

23 Листопада 2021 10:22
Оголосили конкурс на перевезення пасажирів за приміським маршрутом № 190 «Луцьк – Сьомаки» та міським автобусним маршрутом загального користування № 9 «Теремнівська – Вересневе».

Про це стало відомо під час позачергового засідання виконкому Луцької міської ради 23 листопада.

Як поінформував виконувач повноважень начальника відділу транспорту Луцької міської ради Олександр Середа, у відповідності до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт» та у зв’язку із утворенням Луцької міської територіальної громади виникла необхідність оголошення конкурсу на перевезення пасажирів за приміським маршрутом № 190 «Луцьк – Сьомаки».

Окрім цього у зв’язку із необхідністю проведення конкурсу на перевезення пасажирів по маршруту №9 внесли зміни щодо пасажиромісткості автобусів та зменшили кількість автобусів на 7 одиниць (всього 7 автобусів).

«Під час минулого виконкому розірвали договір з перевізником на маршруті №9. Причина – невиконання перевізником умов договору. Тому виникла необхідність призначити тимчасового перевізника і оголосити конкурс», – зазначив Олександр Середа.

Згідно із умовами, участь у конкурсі на маршруті № 9 можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5; на маршруті № 190 – автобуси категорії М3 класу І, ІІ, ІІІ, категорії М2 класу А, В з екологічними показниками не нижче Євро-2.

До проведення конкурсу та затвердження результатів, згідно поданої заяви, перевізником по об’єктах конкурсу призначили ТзОВ «БестЛенадГруп».

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Максим Показати IP 27 Листопада 2021 03:52
Так нехай дадуть преміумі, але вестленаду, в них тільки є євро-5 вроді як

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus