USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Alfa Jazz Fest» у Львові

13 Червня 2014 15:00
Найавторитетніший в Україні джазовий фестиваль вже вчетверте стартував у Львові.

Як повідомляє ZIK перший концерт пройшов 12 червня на головній сцені фестивалю – імені Едді Рознера, яку розмістили у Парку культури ім. Б. Хмельницького. Хедлайнером вечора був відомий американський гітарист та співак, володар чотирьох премій Grammy, Ларрі Карлтон.


«Alfa Jazz Fest-2014» у Львові триватиме до 15 червня. Концерти проходитимуть на трьох сценах –
ім. Едді Рознера, на площі Ринок і на майданчику біля палацу Потоцьких (вул. Коперника).



На фестиваль джазового мистецтва до Львова приїхало багато гостей з різних регіонів України. Пан Олексій, каже, завітав слухати гарну музику з Харкова. «Про «Alfa Jazz Fest» почув від друзів. Очікую від фестивалю багато хорошої музики», – сказав він.

Середня ціна квитка на концерти цьогорічного «Alfa Jazz Fest» – від 250 до 800 грн. Проте така вартість глядачів не налякала. «Ціна цілком адекватна. Хочу послухати гарну музику. Я тут вперше, тому навіть ще не усвідомлюю до кінця, що фестиваль вже зараз почнеться», – поділилася враженнями меломанка Галина.

Нестабільність в Україні, яку майстерно підігрівають з території Росії, не могла не вплинути на загальний настрій під час Фестивалю. Подружжя Микола і Наталія приїхали з Києва, щоб зарядитись позитивними емоціями: «Знаєте, двоякі відчуття у нас. З одного боку хочеться послухати гарну музику, трохи відпочити. Але з іншого боку – ми живемо біля Майдану і на власні очі бачили снайперів на дахах», – розповіли гості з Києва. Однак, попри це, столичні меломани налаштовані оптимістично. «Ми, все-таки, віримо, що сила усмішки, позитивних емоцій, які ми точно тут отримаємо, допоможе здолати будь-якого ворога», – вважає пані Наталія.


Всього на фесті очікують понад 100 музикантів з 12 країн світу: США, Великобританії, Бразилії, Німеччини, Австрії, Угорщини, Франції, Ізраїлю, Індії, України, Грузії та Росії. Крім концертів організатори обіцяють влаштувати джем-сейшени, майстер-класи та благодійний пробіг "Джазова миля" для збору коштів на придбання інструментів для обдарованих дітей Львівщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
інфузорія Показати IP 13 Червня 2014 16:26
там круто!!! я була того року))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus