USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Львові депутатам облради перед сесією вручили повістки

4 Липня 2023 17:25
У вівторок, 4 липня, перед засіданням Львівської обласної ради депутатам роздавали повістки.

Про це повідомив депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Йосиф Ситник.

«Сесія Львівської обласної ради починається із зустрічі з представниками Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП м. Львова. Депутатам вручили Повістки. Слава Україні!» – написав Йосиф Ситник.

Він також опублікував фото повістки, яку йому вручили.
Водночас Йосиф Ситник не уточнив скільки саме депутатів отримали повістки.

Як повідомив заступник голови Львівської облради Юрій Холод, повістки вручили 34 депутатам-чоловікам, зокрема і йому.

«Сьогодні 34 депутати вже отримали повістки. Це правильний меседж для усього суспільства, що немає обраних. Семеро ще не отримало. Є така технічна річ, що депутати в принципі зобов’язані здавати карточки, згідно яких вони реєструються для апарату обласної ради. Ці семеро попередній раз не здали карток і цього разу вони не реєструвались внизу, а зайшли іншим способом до зали обласної ради. Це відповідно не дало їм можливості внизу отримати повістки», – сказав Юрій Холод.

Він також додав, що облрада співпрацює з ТЦК.

«ТЦК мають всі дані і співпрацюють з облрадою, тому всі запрошення на службу своїх адресатів знайдуть. Вручення повісток відбувалося культурно. Ніхто нікого не ловив. Про плани військові повідомили мене завчасу, я попросив працівників апарату виділити їм стіл у холі ради, відтак повістки видавали при реєстрації депутатів, зранку, перед сесією», – додав Юрій Холод.

Інформацію про те, що депутатам Львівської обласної ради вручили повістки перед засіданням 4 липня у коментарі Суспільному підтвердила начальниця пресслужби Львівського ТЦК та СП, капітан Марія Левко.

За її словами, повістки вручили в межах мобілізаційних заходів, які тривають в Україні. Військовий стан в Україні триває до 18 серпня.

13 депутатів Львівської обласної ради служать від початку повномасштабного вторгнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 4 Липня 2023 18:02
депутати мають право не воювати, а лише за бажанням, а це бажання вони до цього часу не проявили і ніяка повістка їх не заставить йти в окопи, це показуха розрахована на зовсім дурних. Хто про це інформує, хай не забуде відзвітувати скільки з даних депутатів будуть реально мобілізовані.
Петро Показати IP 4 Липня 2023 18:49
"Тонкий" натяк на товсті обставини. А скільки депутатів Волинської обласної ради на війні? І коли вручать повістки місцевим "законотворцям". Конституція для всіх одна: чи не так?
Побачимо Показати IP 4 Липня 2023 19:07
Скільки підуть на службу,проінформуйте у новинах!!!
Нові батальйони в Єв до Побачимо Показати IP 5 Липня 2023 14:05
Ніхто не піде в них відстрочка від мобілізації хіба добровільно можуть, обставини якщо по простому то як в інвалідів призов тільки за добровільної згоди.
Правда Показати IP 5 Липня 2023 07:22
Показушний захід і не більше...ну хоч якийсь піар від ТЦК.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus