USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Львові дівчина вижила після стрибка з 11-метрового мосту

18 Лютого 2018 15:59
У Львові з моста стрибнула молода жінка.

Як повідомляє регіональне управління Нацполіції, інцидент стався близько шляхопроводу на проспекті Червоної Калини.

Оперативники, які прибули на місце події, встановили, що постраждалою є 20-річна львів’янка, яка намагалася накласти на себе руки. Унаслідок падіння жінка отримала важкі тілесні ушкодження й була госпіталізована.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею про доведення до самогубства (ч.1 ст.120 КК України).

Як повідомив координатор громадської організації Варта-1, депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, подія трапилася на очах у свідків.

“За словами свідків, дівчина припаркувала червону Таврію біля мосту (автомобіль належить матері молодої жінки), ходила біля моста, дивилася вниз, а потім поставила свічку у сніг і стала пeрeлазити чeрeз пeрила.

Люди кричали, щоб вона зупинилася, але дівчина стрибнула. Свідки були занадто далеко, щоб встигнути затримати її, вона перехрестилася і стрибнула вниз”, – повідомив Зінкевич.

Нагадаємо, 1 лютого у Луцьку врятували дівчину, яка намагалася вчинити самогубство, стрибнувши з мосту через сварку з молодим чоловіком.

Як відомо, тепер в Україні за доведення до самогубства каратимуть тюрмою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus