USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Львові горіла церква московського патріархату

20 Червня 2022 07:35
Увечері 19 червня в Сихівському районі Львова загорівся храм святого рівноапостольного князя Володимира Української православної церкви московського патріархату.

Про це пише Львівський портал.

Пожежа виникла близько 22:45. На місце прибули рятувальники та поліція. О 23:19 вогонь локалізували, надзвичайники розібрали дах та провели роботи з проливання конструкцій.

В ГУ ДСНС Львівщини повідомили, що вогонь виник під шаром покрівельного матеріалу, сама ж покрівля храму не пошкоджена. До ліквідації займання залучили 20 рятувальників та чотири спецавтомобілі.

Як повідомляють ЗМІ, в травні невідомі залили монтажною піною вхідні двері цього храму, а також залишили на стінах написи: «русня не люди», «чорти ФСБ» та «дім Путіна».

До того ж, храм звели незаконно. Земельний конфлікт між конфесіями тут тягнеться ще з кінця 90-х.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ого Показати IP 20 Червня 2022 16:29
*Бойові* лемки *воюють*.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus