USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Львів їдуть «Kozak System» та «Rock-H»

7 Липня 2014 21:05
У Львові на території Музею народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» відбудеться мистецький захід «На межі тисячоліть». У рамках фестивалю виступатимуть гурт «Kozak System», популярний гурт «Rock-H», співак Тарас Курчик, гість зі сходу України Ігор Петров, спеціальний гість з Польщі - гурт «TARAKA», які виконали відому пісню «Podaj Rękę Ukrainie» (подай руку Україні ) та інші виконавці, повідомляють організатори.

Творча акція, присвячена українській пісні, історії, традиціям і мистецтву, відбудеться 13 липня 2014 року. Захід створений для підтримки української культури та збереження історико-культурної спадщини.

Проводячи таку акцію, організатори намагаються привернути увагу людей до пам’яток історії та архітектури, які знаходяться у занедбаному стані.

Щорічне дійство присвячене окремій, щораз іншій, пам’ятці архітектури. Минулого року такою пам'яткою був Підгорецький замок. Цього року - Костел Усіх Святих у селі Годовиця, пам’ятка архітектури 18 століття.

В рамках акції відбудуться тематичні круглі столи та презентації, на які запрошені спеціалісти у галузях архітектури, живопису та скульптури, меценати, громадські діячі та журналісти.

Протягом фестивального дня усі бажаючі зможуть спробувати свої сили і здібності у майстер-класах з декоративно-прикладного мистецтва, ремісництва, акторського та вокально-хореографічних мистецтв. Також відвідувачі скуштують кулінарні страви української національної кухні приготовлені за давніми звичаями.


На великій сцені виступлять відомі українські артисти:

Хедлайнер дійства - гурт «Kozak System», популярний гурт «Rock-H», співак Тарас Курчик, гість зі сходу України, учасник проекту «Голос країни» співак Ігор Петров(м. Донецьк), спеціальний гість з Польщі - гурт «TARAKA», які виконали відому пісню «Podaj Rękę Ukrainie» (подай руку Україні ) та інші виконавці.

Вартість квитка становитиме 20 грн.


Фото з фестивалів минулих років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus