USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У мами – зламана нога, у дівчинки – струс мозку: деталі ДТП у Луцьку

10 Лютого 2023 18:27
Маму і дитину, яких на пішохідному переході у Луцьку збила автівка, госпіталізували. У мами – перелом ноги, а у дитини – закрита черепно-мозкова травма.

Про це повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської Волинського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, пише ВСН.

ДТП трапилася у п’ятницю, 10 лютого, близько 14 години, на проспекті Відродження у Луцьку. 67-річний водій автомобіля «Форд» скоїв наїзд на жінку з 6-річною дитиною, які переходили дорогу по пішохідному переході.

«Мама із закритим переломом кісток правої гомілки доставлена у міську клінічну лікарню. Дитину з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку» госпіталізували у дитячу обласну лікарню», – інформував Лінік.

Медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медобʼєднання захисту материнства і дитинства Ігор Дородних повідомив, що дівчинка перебуває у свідомості, їй робитимуть томографію, триває діагостичний процес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 10 Лютого 2023 18:59
Яке щастя, що так обійшлося, належить строго покарати водія, бо на переході піший Цар і Бог. Хоча що, водій винен .Бачив, не бачив, їхав 50 , чи 20, без різниці- не уступив дорогу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus