USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Маневицькій колонії вбили ув'язненого, – ЗМІ

14 Грудня 2020 23:44
В установі виконання покарань у Волинській області 14 грудня трапилось убивство.

Як стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел, НП сталася у Маневицькій виправній колонії.

Внаслідок «виховних робіт», які влаштували представники «вищої касти» ув’язнених, одна людина загинула, а друга перебуває у важкому стані.

Виправна колонія № 42 розташована в смт Маневичі Волинської області. Там відбувають покарання понад тисяча ув’язнених.

За інформацією співрозмовника видання, це вже третє вбивство у виправних установах України за останні три тижні.

Керівництво органами й установами виконання покарань здійснює Державна кримінально-виконавча служба України, їй підпорядковуються територіальні органи управління в регіонах і містах державного значення. Діяльність ДКВС спрямовується і координується Міністерством юстиції України.

Раніше у Київському слідчому ізоляторі 9 грудня знайшли повішеним ув’язненого. А в законсервованій Прилуцькій виправній колонії вирішили в разі погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 розгорнути шпиталь для лікування жителів Чернігівської області. При тому, що колонію від’єднано від комунікацій, другу зиму немає опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
прокурор Показати IP 15 Грудня 2020 09:47
Малюсіка туди відправте, він стоїть на захисті тих бандюганів...
член кориспондент Показати IP 15 Грудня 2020 10:08
про тисячу зк звичайно казка але суворо вказати п-ку скіцю а в про не допущення таких проявів при вихованіі та соціальній адаптації засуджених
Народна прокуратура Показати IP 15 Грудня 2020 10:50
Ні-ні, не вірю, вони не могли цього зробити. Цілий міністр юстиції Малюська сказав, що ув'язнені - це найкращі представники суспільства і він готовий працевлаштувати їх у своє міністерство. Це напевно серед ув'язнених відбувався конкурс на заміщення посад у Мінюст і хтось з учасників просто перехвилювався. Треба терміново покращити і полегшити їм умови перебування в колонії, адже це порушує їх громадянські права. А бажано взагалі закрити колонію як рудимент клятого СРСР і продати її приміщення.
Мужик Показати IP 16 Грудня 2020 20:13
Ага. Цією зоною вже давно блатні керують! Нач зони особисто дозволяє передавати передачі блатним ( м'ясо на шашлики, дівчат і ТД). А про наркоту яка туди заходить я взагалі мовчу.... Не УВП а курорт в Трускавці.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus