USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Маріуполі планувався теракт: один міліціонер загинув

23 Лютого 2015 21:45
У Маріуполі співробітникам МВС вдалося попередити теракт, – про це повідомляє УНІАН із посиланням на сторінку у Facebook голови облуправління МВС Донеччини В'ячеслава Аброськіна.

«Сьогодні о 18:15 у Маріуполі в районі вулиці Пашковського група швидкого реагування з числа співробітників спецпідрозділу МВС України «Сокіл» і ДАІ ГУМВС України в Донецькій області зупинила машину для перевірки документів. Диверсійно-розвідувальна група бойовиків відкрила вогонь. В ході бойового зіткнення були важко поранені три співробітники міліції, один з них помер в лікарні від отриманих ран», – зазначив він.

Зі слів Аброськіна, один із злочинців був убитий під час переслідування, інший втік з місця пригоди.

«Маріупольська міліція піднята по тривозі. Проводяться оперативно-розшукові заходи. У машині бойовиків було виявлено сумку з вибухівкою. На місці працюють вибухотехніки. Ціною життя співробітника міліції Донецької області попереджено теракт, який, можливо, забрав би десятки життів мирних маріупольців», – підсумував Аброськін.

Глава МВС Арсен Аваков повідомив, що в центрі Маріуполя відбулася перестрілка під час затримання автомобіля з диверсійною групою. При затриманні диверсанти почали відстрілюватися.

З його слів, в автомобілі диверсійної групи працівники міліції знайшли значну кількість спеціальної вибухівки та необхідне спорядження для підриву залізничного полотна та спеціалізованих установ. Наразі триває зачистка місцевості з метою затримання зниклого диверсанта, підкреслюється в повідомленні.





Нагадаємо, що напередодні під час мирної ходи у Харкові стався вибух, який забрав життя кількох осіб, ще 10 поранено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus