USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У трьох областях Росії, які межують з Україною, оголосили «терористичну загрозу»

11 Квітня 2022 21:28
У трьох областях Росії, які межують з Україною, ввели високий рівень "терористичної загрози".

Про це з посиланням наросійське державне видання "РИА Новости" пише "Українська правда".

У Курській області РФ, яка межує із Сумською областю, з понеділка запроваджується "жовтий" (високий) рівень терористичної небезпеки нібито через можливі провокації з боку "українських націоналістів".

Усього таких рівнів є три: підвищений – синій, високий – жовтий, а останній і критичний – червоний.

За словами губернатора Курської області Романа Старовойта, на території області встановлено контрольні пункти спостереження, де будуть перебувати військові та поліція, посилено патрулювання населених пунктів.

Він попросив мешканців області звертати увагу на залишені сумки, а про підозрілих громадян чи групу осіб повідомляти до поліції.

Зазначимо, цьому рішенню передувала заява Старовойта про мінометний обстріл з боку України прикордонного посту в районі населеного пункту Єлизаветівка Глушківського району.

Крім того, високий рівень терористичної загрози встановили в Брянській області на 15 діб. У Розсошанському та Кантемирівському районах, які межують з Луганщиною, ввели "другий з трьох можливих" рівнів терористичної загрози.

Також "жовтий" рівень терористичної загрози оголосили в Бєлгородській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus