USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Маріуполі затримали колишнього бойовика «ДНР»

21 Серпня 2020 18:57
У Маріуполі прикордонники затримали чоловіка, який у 2014 році був учасником незаконних збройних формувань «ДНР».

Як повідомляє УНІАН з посиланням на сайт Держприкордонслужби, мешканець Маріуполя виконував завдання проросійських бойовиків, одним з яких була охорона периметру міськвиконкому в місті, який був захоплений незаконними збройними формуваннями так званої «ДНР».

«У ході реалізації оперативної інформації, військовослужбовці Донецького прикордонного загону та Центрального відділу Національної поліції м. Маріуполь громадянина затримали», – йдеться в повідомленні.

Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їхній діяльності). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Затримання бойовиків «ЛДНР»

СБУ затримала в Сєвєродонецьку одного з ключових організаторів антиконституційного «референдуму» зі створення так званої «ЛНР». Затриманому на лінії розмежування бойовику «ДНР» повідомили про підозру. У бойовика виявили контракт з «військовою частиною ДНР», форму російського зразка, «військовий квиток» і «посвідчення учасника бойових дій» так званої «ДНР». СБУ затримала на Донеччині ексміліціонера, який працював на «ЛНР». 14 серпня в СБУ заявили про затримання в районі проведення ООС бойовика «ЛНР», який обстрілював позиції українських військових. 5 серпня стало відомо про затримання кулеметника «батальйону Восток», який брав участь у боях в районі Донецького аеропорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus