USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У машини, яка насмерть збила дівчину під Львовом, - волинські номери

21 Серпня 2017 16:56
Власник заводів, телеканалів і футболістів Петро Димінський підозрюється у вбивстві 31-річної жінки. Але його охоронець почав стверджувати, що в момент смертельної ДТП саме він, а не його хазяїн, сидів за кермом багатотонного автомобіля «Mercedes S 65 AMG», тому все встановить експертиза ДНК водія.

На автомобілі-вбивці «Mercedes S 65 AMG» – волинські номери: АС 0277 ВР. Про це пише Волинська газета.

Отже, ще 18 серпня на трасі М10 сполученням Львів-Краковець у с. Ямельня Яворівського р-ну Львівщини приблизно о 15 год. 10 хв. автомобіль Петра Димінського, грубо порушивши Правила дорожнього руху, вихав на зустрічну смугу, де буквально протаранив «Opel» 31-річної Наталії Тріль. Від травм, несумісних із життям, молода жінка, яка готувалася до заміжжя, померла.

Львівська поліція оприлюднила повідомлення, з якого випливає, що не 62-річний олігарх Петро Димінський (власник ФК «Карпати» і телеканалу ZIK, а також співвласник разом зі Степаном Івахівим групи компаній «Континіум») був за кермом у момент зіткнення. Однак із інших джерел стало відомо, що скоїв смертоносну аварію саме він, а вже потім пересів в машину супроводу, тоді як на його місце сів 43-річний охоронець.

Вбиту на дорозі жінку вже поховали. Вона була одягнута в весільну сукню… А справа набула нечуваного резонансу.

ЧИТАТИ ЩЕ: У день похорону загиблої дівчини Димінського бачили на футбольному матчі

Тому вже навіть член Колегії МВС України, народний депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко заявив:

«Слідчий, який розслідує ДТП за участю автомобіля Петра Димінського, у результаті якого загинула 31-річна Наталія Тріль, призначив експертизу слідів біологічних матеріалів, які залишилися на подушці безпеки «Mercedes», яка розкрилася в момент зіткнення. Експертиза буде проведена в Києві, в Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС, силами кращих українських експертів. Потім ДНК особи, яка перебувала в момент зіткнення за кермом, порівняють з ДНК 43-річного охоронця Петра Димінського, який заявив, що за кермом у момент зіткнення було саме він. Якщо ДНК не співпадуть, – то буде очевидно, що за кермом машини не був не охоронець, а хтось інший».

Але чи вистачить сили довести провину 62-річного бізнесмена? Чи Петрові Димінському, як і Сергію Пашинському та сотням інших вітчизняних товстосумів, усе зійде з рук?

До речі, на автомобілі-вбивці «Mercedes S 65 AMG» – волинські номери: АС 0277 ВР. Вартість нового легковика цього класу від 50 000

доларів США до 316 000 доларів США (залежно від року випуску).

Роман УСТИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 21 Серпня 2017 16:59
О !!! а чого це не польські бляхи ?
Совість Показати IP 21 Серпня 2017 17:51
Що Івахів, що Димінський - паразити на тілі України. Тільки хірургічне втручання врятує державу від таких підприємців
Петрівна Показати IP 21 Серпня 2017 18:45
Ціною життя молодої жінки виявили ще одного українського паразита. Не подивуюсь, якщо завтра його виправляють. Як часто буває...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus