USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Поховали дівчину, в авто якої врізалася машина Димінського

21 Серпня 2017 12:38
На Львівщині поховали загиблу в ДТП молоду жінку, в авто якої врізалася машина власника футбольного клубу "Карпати", співвласника телеканалу ZIK, колишнього співвласника паливно-промислової групи "Континіум" Петра Димінського (у квітні цього року Димінський вийшов з групи WOG, продавши свою частку акцій партнерам).

Досі достеменно невідомо, хто був за кермом машини – бізнесмен чи його охоронець, який заявив, що буцімто кермував саме він. Cвідки начебто, бачили – після аварії через водійські двері побитого авто вийшов Димінський, після чого – пересів у позашляховик охорони, який був позаду. Про це йдеться у сюжеті програми ТСН.Ранок.

Наталю поховали у весільному вбранні. За словами мами, дівчина от-от мала вийти заміж. Вона була єдиною дитиною у родині, працювала в IT-компанії, знала декілька мов. У п'ятницю зранку вони розмовляли. "Я говорила того дня як завжди – з Богом на роботу, поцілувалися", – каже згорьована мати загиблої.

Аварія сталася, коли дівчина поверталася з роботи. Вона повертала з траси Львів-Краковець вліво у напрямку свого села Ямельня. Mercedes бізнесмена Петра Димінського здійснював обгін у недозволеному місці й врізався в її автівку. Жінка загинула на місці, менш ніж за півкілометра до свого дому.

"Там удар був з боку водія, а МНС її витягували вже з боку пасажира, тобто машина була настільки зім'ята, що її не можливо було витягнути", – каже Степан Мацевко, двоюрідний брат загиблої.

У слідчих матеріалах йдеться, що за кермом автомобіля – винуватця ДТП був заступник керівника охоронної служби Димінського – Андрій Борщ. Суд обрав йому запобіжний захід – два місяці під вартою без права на заставу. Натомість брат загиблої розповідає, є свідки, які бачили, що за кермом Mercedes був саме Петро Димінський, а не його охоронець, та, мовляв, відкрито свідчити люди бояться.

"Зі слів людей, які мені говорять, він вийшов з машини, передав ключі охоронцю, який їхав ззаду в позашляховику, сів в позашляховик і поїхав собі. А охоронець став біля Mercedes і стояв. Є одна людина, яка чітко може сказати, що вона це бачила", – повідомляє Мацевко.

У поліції кажуть – у них поки жодних доказів, що за кермом Mercedes був саме бізнесмен. Правоохоронці просять відгукнутися свідків, які можуть це довести.

"Факт, чи він керував транспортним засобом, ми офіційно не маємо. По тій причині, що під час досудового розслідування, ми це не встановили. Це відбувається лише на слухах, ця інформація. Ні свідків, ні відео у нас немає", – каже Михайло Таратула, заступник керівника ГУ Національної поліції у Львівській області.

У день похорону Петра Димінського бачили на матчі його футбольного клубу "Карпати" у Львові. Рідні загиблої кажуть, що не почули від нього ні вибачень, ні пропозиції допомоги. Журналістам бізнесмен і його прес-служба жодних коментарів не дають.



Нагадаємо, аварія сталася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району 18 серпня. Молода жінка загинула на місці. У машини, яка збила дівчину, - волинські номери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентина Показати IP 21 Серпня 2017 20:47
Бог суддя таким людям! Вони одного дня таки будуть відповідати перед Богом! Тоді вже ніякі рішала не допоможуть. Інколи такі речі просто не вкладаються в голові.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus