USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У мережу виклали аудіозапис інтерв'ю Степана Бандери

3 Січня 2016 18:18
В мережі інтернет з'явився аудіозапис інтерв'ю Степана Бандери датований 1959 роком. В 10-хвилинному аудіозаписі провідник Організації українських націоналістів говорить про «більшовиків», які поширюють плітки про розгром українського національно-визвольного руху.

Про це пише «Gazeta.ua».

«Український національно-визвольний рух живе, розвивається і бореться далі. Всупереч всім намаганням та пропаганді ворога знищити його.

Минуло вже 15 років, як більшовицька Москва по-новому окупувала Україну під кінець Другої світової війни. Більшовики стараються стерти з лиця Землі українську революційну боротьбу всіма засобами тоталітарної системи.

Українська повстанська армія, Організація українських націоналістів та вся українська нація склали в цій боротьбі дуже важкі жертви. Але, зламати змагання України за свою незалежність ні знищити її керівної революційної сили – Москві не вдалося», – говорить Степан Бандера.



Далі ще кілька хвилин провідник говорить про повстанський рух в Україні, який подає переспективи та про комуністичну ідеологію, яку більшовики намагаються насаджати українському народові.

Нагадаємо, щороку лучани відзначають річницю Дня народження Степана Бандери. 1 січня, незважаючи на погоду, активісти збираються біля п’єдесталу на площі Героїв Майдану, де вже декілька років обіцяють встановити пам’ятник Степану Бандері. 2016-й не став винятком. Кілька десятків лучан прийшли в перший день нового року аби вшанувати пам’ять керівника проводу Організації Українських Націоналістів.

Довідка.

Провідника Організації українських націоналістів Степана Бандеру вбили 15 жовтня 1959 року в під'їзді будинку на вулиці Крайтмайр, 7 в Мюнхені.

Медична експертиза виявила, що причиною смерті була отрута. Агент КДБ Богдан Сташинський зі спеціального пістолета вистрілив в обличчя Степану Бандері струменем розчину ціанистого калію.

Німецький Верховний Суд у Карлсруе затвердив, що головним обвинуваченим у вбивстві Бандери є радянський уряд у Москві.

В інтерв'ю російській газеті «Комсомольская правда», опублікованому у номері за 6 грудня 2005 року, колишній голова КДБ СРСР Володимир Крючков визнав що «убийство Степана Бандеры было одним из последних устранений КГБ насильственными методами нежелательных элементов».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 3 Січня 2016 20:22
"Українська повстанська армія, Організація українських націоналістів та вся українська нація" воювала супроти усіх своїх сусідів, наприклад, на Волині - проти поляків. Вопрос на засыпку - Почему украинские националисты приравнивают себя к украинской нации?
Мойша до Анонім Показати IP 3 Січня 2016 21:28
А шо к маланской или русссской должны? Таки да чтобы нет
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 3 Січня 2016 23:41
"Вопрос на засыпку - Почему украинские националисты приравнивают себя к украинской нации?" - Аноніме, ти засипаєш себе цим найдурнішим та найбезглуздішим питанням, яке народилось у твоїй голові! Українські націоналісти і українська нація- це тотожні питання. Українські націоналісти , вони що, в РАССЄЇ народились чи що? Слухай А.... , читай та вивчай історію краще, але не ту відредаговану комуно-більшовицьким режимом, який народився в РАССЄЇ під проводом отого червоного терориста-мафіозі Лєніна, що мріяв про світову революцію( це ж який брєд був у його голові!)! А..., а ти уяви собі масштаби отієї "світової революції" ! Якби вона , не дай БОЖЕ, відбулась то і тебе Аноніме тут у постах не було б!
АС Показати IP 3 Січня 2016 21:21
Потрібно Швидше цьому герою памятник поставити в Луцьку він помер за Украіну його слова завжди актуальні будуть
Василь Показати IP 4 Січня 2016 00:07
"Український національно-визвольний рух живе, розвивається і бореться далі. Всупереч всім намаганням та пропаганді ворога знищити його." - не дивлячись на те як я до цього відношуся, не погодитися з цим не можу. В іншому ж все відносно. Раніше ворів саджали, тепер же саджають вори, організована злочинність засідає в кабінетах. От і думай після того що таке добре, а що погано. А краще взагалі не думати, що майже всі і роблять.
Анонім Показати IP 4 Січня 2016 07:52
Згідна з Вами Василь на 100 %, Так всі безмозглі і ходим, щоб вижити.
ФигВам Показати IP 4 Січня 2016 14:05
"Про це пише «Gazeta.ua»" - а «Gazeta.ua» вообще ни на что не ссылается. Где подтверждение подлинности аудиозаписи? Сейчас любая подвальная студия звукозаписи такое изготовит за пару дней - аппаратура позволяет. Если это подлинник - где он "гулял" столько лет и вдруг волшебно обнаружился (у кого? когда? кто опубликовал?)? Как-то подозрительно вовремя обнаружился... Готовлюсь к очередному бану за "несвидомый" интерес.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus