USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Міноборони Білорусі назвали чисельність російських військових, що прибуде в країну

16 Жовтня 2022 19:55
Кількість російських військових, що буде знаходитися в Білорусі в рамках розгортання «спільного угрупування військ,» складе до 9 тисяч осіб.

Як повідомляє «Європейська правда», про це заявив помічник міністра оборони Білорусі з питань міжнародної військової співпраці Валерій Ревенко.

«До Білорусі почали прибувати перші військові ешелони з російськими військовослужбовцями, які входять до складу СУГ (спільного угрупування військ – Ред.). Переїзд триватиме кілька днів. Загальна чисельність становитиме трохи менше 9 тисяч осіб. Більше інформації буде надано на брифінгу для військових аташе», – пише він.
Нагадаємо, 10 жовтня самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко заявив, що він і президент РФ Володимир Путін домовились розгорнути спільне регіональне угруповання військ. За його словами, влада Білорусі пішла на це через необхідність зміцнення своєї безпеки «через стрімку зміну ситуації».

Читати ще: Не можуть визначитися: КДБ Білорусі спростовує інформацію про «контртерористичну операцію», а Лукашенко підтверджує

Лукашенко також заявив про скоре прибуття у країну військових РФ. «Не розраховуйте на велику чисельність Збройних сил Російської Федерації. Але це буде не одна тисяча людей», – уточнив білоруський диктатор.

Напередодні в Міноборони Білорусі вже заявили про прибуття до країни перших ешелонів із російськими військовими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus