USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Міноборони Британії пояснили, чому РФ масово атакує Україну іранськими дронами

24 Жовтня 2022 13:19
Росія, ймовірно, використовує велику кількість іранських безпілотників Shahed-136, щоб «пробити» дедалі ефективнішу українську ППО.

Про це йдеться у щоденному звіті Міністерства оборони Великої Британії від 24 жовтня, передає ТСН.

Зазначають, що Росія продовжує використовувати іранські безпілотні літальні апарати для атак по Україні. Утім зусилля української ППО щодо збиття шахідів стають все більш успішними.

«Офіційні джерела, включаючи президента України Володимира Зеленського, стверджують, що до 85% атак перехоплюють. Ці БПЛА повільні, шумні та літають на низькій висоті, завдяки чому стають легкими мішенями для звичайних засобів протиповітряної оборони», – сказано в повідомленні.

Читати ще: Буданов: Третина «Шахедів» доходить до цілі, терор дронами може бути ще довго

У Міноборони Британії припускають, що Росія використовує дрони-камікадзе як заміну високоточної зброї великої дальності російського виробництва, яка стає дедалі дефіцитнішою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 24 Жовтня 2022 13:33
пора запускати бойові олені Шойгу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus