USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Білій Церкві дрони пошкодили три інфраструктурних будівлі

5 Жовтня 2022 15:19
У Білій Церкві внаслідок нічної атаки дронами пошкоджено три будівлі інфраструктури, жертв серед цивільних вдалося уникнути, життю постраждалої людини загроз немає.

Про це інформували голова Київської ОВА Олексій Кулеба та керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

«Пожежу локалізовано була о 8-й ранку, повністю завершено роботи з гасіння пожежі о 09:20. Я знаходжуся тут безпосередньо, ситуація контрольована повністю.

Одна людина поранена, в неї легкі пошкодження, перебуває в лікарні, загроз життю немає.

Пошкоджено три будівлі інфраструктури, руйнування середньої важкості. Думаю, що ми все відбудуємо одразу після нашої перемоги», – повідомив Кулеба.

Він підтвердив, що це перший випадок атаки безпілотниками у Київській області, і Білоцерківська громада – єдине місце, що постраждало цієї ночі.

Голова ОВА сподівається, що з військовими буде відпрацьовано всі можливі варіанти запобігання таким атакам чи мінімізації їхніх наслідків.

Раніше керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов заявив, що внаслідок атаки дронами у Білій Церкві суттєвих руйнувань зазнала інфраструктура, водночас «завдяки своєчасному реагуванню вдалося уникнути загибелі громадян».

Кулеба додав, що всі комунікації працюють, паніки немає, лише освітні заклади в Білоцерківській громаді переведені на цей день в онлайн.

Повітряна тривога у Київській області оголошувалася з початку доби вже тричі: з 01:33 до 05:03 ночі, з 05:58 до 07:48 ранку, втретє – з 13:14 середи.

Читати ще: На півдні України вночі збили шість дронів-камікадзе

Цієї ночі у Білій Церкві зафіксували 6 влучань, також росіяни астосували дрони в Миколаївській області. Відомо про запуск із півдня щонайменше ворожих 12 дронів-камікадзе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus