USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Міносвіти пояснили, як забрати свої кошти за пробне ЗНО

30 Червня 2020 20:33
Із 1 липня в Україні розпочинають повертати кошти учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання, що були сплачені раніше за участь у тестуванні.

Про це повідомила пресслужба Міністерства освіти і науки, передає УНІАН.

"Кошти повертатимуть саме тій особі, яка була зареєстрована для участі у пробному ЗНО. Ні мамі, ні батькові, а саме тим учасникам та учасницям, які були зареєстровані на тестування", – наголосили в міністерстві.

Читати ще: Як випускникам повернути гроші за пробне ЗНО

Для того, щоби отримати кошти, необхідно мати будь-яку картку в "ПриватБанку", що оформлена саме на учасника пробного ЗНО. Зазначений фінансовий телефон повинен збігатися з телефоном, вказаним під час реєстрації на пробне ЗНО як основний.

Ті учасники, які мають картку "ПриватБанку", отримають SMS від банку про зарахування коштів.

Якщо немає картки "ПриватБанку", необхідно звернутися до будь-якого відділення банку та безплатно оформити картку. З собою потрібно мати паспорт або електронну ID-картку.

Якщо ж учасник уже є клієнтом банку, можна відкрити віртуальну картку в "Приват24".

Неповнолітні учасники пробного ЗНО також можуть оформити картку "ПриватБанку".

У міністерстві наголосили, що картку потрібно оформити якомога швидше. "Однак якщо зараз немає змоги потрапити до банку, є час до кінця листопада – програма повернення коштів діятиме до 1 грудня 2020 року", – повідомили в МОН.

Якщо під час реєстрації на пробне ЗНО вказано не свій телефон, а одного з батьків, або якщо за цей час номер телефону змінився, необхідно зайти у сервіс визначення результатів на сайті УЦОЯО та змінити основний номер телефону на той, що прив’язаний до картки.

Читати ще: Маски, захисні костюми та термометр: як у Луцьку відбувається ЗНО. Фоторепортаж

Також у МОН зазначили, що докладну інструкцію щодо повернення коштів за пробне ЗНО розміщено на сайті "ПриватБанку".

Як відомо, цьогоріч через поширення коронавірусу і карантин пробні тести випускники складали онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus