USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Майже 9 тисяч волинян здаватимуть пробне ЗНО

31 Січня 2020 14:56
На участь в пробному ЗНО у Волинській області подано 8 тисяч 775 заявок. Популярністю користуються такі предмети, як українська мова та література, математика, історія України та англійська мова.

Про це йшлося під час пресконференції за участю т.в.о директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Ольги Янушевич та завідувача центру ЗНО Волинського ІППО Алли Корнейко, присвяченої питанням проведенню ЗНО 2020.

Як розповіла Оляга Янушевич, пробне тестування на Волині відбудеться 21 і 28 березня, зокрема 21 березня абітурієнти матимуть можливість спробувати свої сили з української мови та літератури, 28 березня – з інших предметів. Вона наголосила, що учасник в один день може взяти участь лише з одного предмету.

Відзначимо, що реєстрація на пробне ЗНО тривала з 24 січня. У Волинській області на участь у пробному ЗНО подано 8 тисяч 775 заявок, з яких 7 тисяч 375 оплачено. Спікери наголосили, що кошти можуть ще йти до місця призначення, тому окремі абітурієнти не отримали підтвердження.
Натомість Алла Корнейко поінформувала, що зараз готують пункти для складання ЗНО та підбирають персонал.

«Ми маємо більше зареєстрованих на ЗНО, аніж в минулих роках. Традиційно лідирує українська мова, далі йдуть математика історія України та англійська мова. Ці предмети значно випереджають всі інші на пробному ЗНО», - зауважила завідувач центру ЗНО Волинського ІППО Алли Корнейко.

Варто зазначити, що 21 березня пункти тестування будуть діяти в таких містах та районних центрах, як Луцьк, Володимир-Волинський, Ковель, Нововолинськ, Горохів, Іваничі, Камінь-Каширський, Ківерці, Локачі, Любешів, Любомль, Маневичі, Ратне, Рожище, Стара Вижівка, Турійськ та Світязі поблизу Шацька.

Другий день тестування відбудеться у Луцьку, Ковелі, Камінь-Каширському та Маневичах, іноземні мови можна буде скласти лише у Луцьку та Ковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus