USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Мінську люди протестували проти можливого об'єднання з Росією

6 Жовтня 2019 19:58
У столиці Білорусі Мінську на площі Свободи люди зібралися на мітинг за незалежність. Близько сотні осіб протестували, зокрема, проти можливої інтеграції з Росією.

Про це повідомляє ТСН з посиланням Радіо Свобода.

Як зазначається, мітинг ініціював опозиціонер Микола Статкевич в рамках передвиборних пікетів кандидатів в депутати. На захід у центрі Мінська прийшло близько 100 осіб.

Нагадаємо, білоруський президент все частіше говорить про загрозу суверенітету його країни. Росія активізувала свою діяльність на договорі про утворення Союзної держави від 1999 року, за яким РФ та Білорусь повинні створити конфедерацію з єдиною політичною, економічною, військовою, митною, валютною, судовою, культурною та іншими системами. Фактично це означає злиття обох країн в одну державу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus