USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У міськраді дискутували через місце для пам’ятника Братковському

25 Грудня 2013 18:37
Питання вшанування пам’яті святого мученика Данила Братковського викликало суперечку у міській раді.
Про це йшлося під час 55-ї сесії міської ради, що відбулася 25 грудня.
Депутат Богдан Шиба запропонував внести зміни до пункту 2.2 проекту рішення, наголосивши, що йдеться не про громадського діяча, а про святого мученика. На його думку, пам’ятник повинен бути розташований на місці страти Данила Братковського, інакше він не носитиме сакрального значення. Тому він запропонував організувати конкурс на кращу ідею пам’ятника Данилу Братковському на місці його страти - площі Ринок.
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зазначив, що, з одного боку, можна погодитися з доповненням, але з іншого боку – на площі вже встановлений пам’ятний знак до 2000-річчя християнства, тому визначати конкретне місце для пам’ятника Братковському недоцільно.
Богдан Шиба відповів, що над питанням повинні попрацювати архітектори. На його думку. на площі достатньо простору для пам’ятника.
Депутати не підтримали доповнення свого колеги, проте підтримали рішення в цілому. Тобто, конкретне місце для майбутнього пам’ятника мученику наразі не визначене.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пришибі Показати IP 26 Грудня 2013 10:47
Що далі переіменовуватимеш, при.....шиба?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus