USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У міськраді представили очільника луцької патрульної поліції

22 Грудня 2015 14:04
Луцький міський голова Микола Романюк представив керівника патрульної поліції міста Луцька. Так, високі повноваження головного поліцейського обласного центру доручили виконувати Антону Цюцюрі.

Про це стало відомо під час оперативної наради сьогодні, 22 грудня.

Як очільник нової правоохоронної системи міста Антон Цюцюра познайомив учасників засідання із повноваженнями та обов’язками луцьких поліцаїв: «Діяльність патрульної поліції затверджена Законом України «Про Національну поліцію», який набрав чинності 7 листопада 2015 року. Основні завдання патрульної поліції – забезпечення безпеки та правопорядку на вулицях міста, охорона прав і свобод людини та інтересів суспільства й держави, а також надання допомоги громадянам у межах визначених законодавством», - зауважив головний поліцейський Луцька.
З його слів, патрульна поліція обласного центру своєю присутністю на вулицях міста здійснює і профілактичну функцію – запобігає вчиненню злочинів. Присутність екіпажів, які патрулюють вулиці, мінімізують вчинення правопорушення. Патрулі на вулицях працюють з проблисковими маячками. Хтось ставиться до цього з розумінням, хтось нарікає, але все ж це працює», - розповів очільник луцької патрульної поліції.

Він зауважив, що до сьогодні нові полісмени своєчасно реагували на всі заяви і повідомлення від громадян. Так, середній час реагування нових поліцейських на заяви становить 11 хвилин. Окрім попередження злочинів, луцька поліція має повноваження здійснювати провадження у справах про адміністративні правопорушення, зокрема щодо порушення Правил дорожнього руху та сфери громадської безпеки і правопорядку.

«За активної участі свідомих громадян ми можемо навести лад в місті та країні в цілому, забезпечити європейський рівень безпеки», - підсумував Антон Цюцюра.

На це заступник міського голови Сергій Григоренко зазначив, що за станом на сьогодні існує висока довіра суспільства до нових поліцейських: «Реформа поліції – одна з небагатьох реформ, проведених в Україні. Я послухав розповіді про початок вашої роботи, й при цьому на очі навертаються сльози. Вірять вам люди», - звернувся посадовець до очільника поліції.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 19 грудня луцькі поліцейські склали присягу на вірність Україні. 165 молодих лучан розпочали патрулювання вулицями Луцька. Всього цілодобово містом курсуватимуть 15 екіпажів.

Також видання повідомляло, що з появою патрульної поліції у Луцьку суттєво поменшало незаконно припаркованих машин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дай Показати IP 22 Грудня 2015 14:12
Їм бог здоров я і витримки.
РОМАН Показати IP 22 Грудня 2015 14:12
Щось мені цей поліцейский нагадує цигана
Шофер Показати IP 22 Грудня 2015 14:15
Антон Цюцюра подивись навколо як одягаються люди, спортивний костюм це 90-ті, "упс" хоча ти не пам’ятаєш бо тільки народився !
знавець до Шофер Показати IP 17 Березня 2016 10:53
це не спортивна куртка, а зимова форма патрульного.
123 Показати IP 22 Грудня 2015 15:09
Яка різниця у що одягнута людина ,а що толку, що міліціянт гарно вбраний , з великими зірками сидить - а валютчики в центрі міста як цигани- пройти неможливо -он в Рівному порядок навели. Доречі у Європі люди одягаються дуже просто, і зустрічають там не по ганчірках а по розуму , привикайте шофери .
Підтримую до 123 Показати IP 22 Грудня 2015 15:42
а про валютчиків це просто жах..
Держслужба до 123 Показати IP 22 Грудня 2015 16:19
Одяг державного службовця повинен бути офіційно-ділового стилю і не суперечити загальноприйнятим вимогам пристойності
лучанин Показати IP 22 Грудня 2015 15:58
Для чого його міськраді представляти поліція має бути незалежна ні від якої ради а вони вже лягають під міськраду.
копач до лучанин Показати IP 22 Грудня 2015 23:24
колишній міліції довіри ніякої не було а цій новій поліції потрібно потрудитись щоб завоювати довіру в людей а не показувати своє блюзнірство при заміні пробитого колеса посадовцю з міської ради
иьи Показати IP 22 Грудня 2015 16:11
мЕНт,ментом!Зразу видно шо толку не буде!
Василь Показати IP 22 Грудня 2015 17:17
"Сергій Григоренко зазначив, що за станом на сьогодні існує висока довіра суспільства до нових поліцейських: «Реформа поліції – одна з небагатьох реформ, проведених в Україні." - РЕФОРМА ПОЛІЦІЇ? Тобто не встигли створити як треба реформувати? В нас хоч хтось з здоровим глуздом дружить? Реформа може бути міліції, коли вона перетворилася в поліцію. А чиновник такого рангу зобов'язаний розрізняти м'яке і тепле!
Ярик Показати IP 22 Грудня 2015 20:58
А хто з вас щось зробив? Крім того, що тут бред пише?
Анонім Показати IP 22 Грудня 2015 23:44
так доречі антон колишній мент ДАІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus