USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Соколовська каже, що лучанку «вбив» винятково вітер

20 Березня 2014 15:09
У міськраді вважають, що у смерті лучанки, на яку під час сильного пориву вітру упала зупинка, винен вітер, а не комунальники. Саме такої думки про надзвичайну ситуацію, що трапилась на вулиці Львівській 15 березня, заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська.

Про це вона повідомила під час засідання постійної комісії з питань ЖКГ, екології, транспорту та електрозбереження сьогодні, 20 березня.

Нагадаємо, що 15 березня на зупинці громадського транспорту,що знаходиться по вулиці Львівській, внаслідок поривів сильного вітру, конструкцією зупинки була важко травмована жінка. Від отриманих травм вона померла.

Тим часом, Лариса Соколовська у неформальній розмові із членами профільної комісії спростувала припущення стосовно недобросовісно побудованої конструкції зупинки:

«Під час цього ж вітру у Києві впало дерево і придушило бабку. По ТСН сказали, що винен вітер. А в нас впала зупинка - винні комунальники?», - запитала вона у присутніх обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Айвен Показати IP 20 Березня 2014 15:13
Я не я і хата не моя - класична позиція міськради. Але, надіюсь, що слідство встановить істину у справі. Все діло в кріпленні, вона мала бути закопана а бо забетонована, а не прибита до землі (!!!) парочкою цвяхів.
Вітер до Айвен Показати IP 20 Березня 2014 17:30
Я нікого не вбивав, це виключна вина Соколовської, що набрала до себе у підлеглі непрофесійних людей, що виконують роботи з порушенням будівельних норм. І постійно кришує їх за списування і ледарство!
конструктор Показати IP 20 Березня 2014 15:16
Відповідь Соколовськоі можна інтерпретувати так: "Не вмер Данило, болячка задушила". Шкода що в бабусі Соколовської передчасно висохли мізки.
Народ Показати IP 20 Березня 2014 15:19
Вот дура! І як таких безмозглих земля носить? Я б на місці родичів загиблої засудила цю суч*у!! Вибачте за мій "французький". Подивилася б неї, якби з її близкою людиною таке сталось!
Іван Показати IP 20 Березня 2014 15:33
і я так подумав дура нагла як таке можна робити. чому її ще вітром не здуло?
Настя в Показати IP 20 Березня 2014 15:39
коза її вже треба з міської влади виганяти а то вона не для людей працює у неї немає ніякого співчуття до людей жах як такі люди сидять нагло в кріслах а якби це вона була чи її рідня то як ?
Степан Показати IP 20 Березня 2014 16:02
В Романюка в заступниках багато баласту: Соколовська, Вербич, є і в нижчих посадах. Віддача невелика.
пластиліновий ПРАВИЙ Показати IP 20 Березня 2014 16:10
А коли ви ЦЮ СК***ТИНУ вже пролюструєте?!!! Назавжди!
Аня Показати IP 20 Березня 2014 16:18
Давню цю підслужницю всіх началників потрібно вигнати,чого ви її держите.На неї дивитися гидко,така противна.Хватить накралася, забрати в неї все,що вкрала.так марно це все було затівати,якщо таких не наказувати.А безнаказаність породжує далі злочинність. Що в нас успішно відбувається
рядовий міськради Показати IP 20 Березня 2014 16:20
судячи з вчинків пані Л..".лисиці" в останні роки - вона дійсно скотина!. Відмазалась за обвал будинку по Рівненській, відмажеться і в цьому випадку. коли вона вже піде з тієї ради ???!!!
розум є? Показати IP 20 Березня 2014 16:52
вистріліть їй в голову, скажем винний пістолет, або конструктор Макаров бо придумав зброю...
лучанка Показати IP 20 Березня 2014 16:52
Це просто жах.... п.Соколовська вижила з розуму, якщо рахує, що винен вітер ... Ось хто керує??? Де правий сектор....з ким працює наш мер... А судді хто???
Жителька Луцька Показати IP 20 Березня 2014 17:10
Пані Соколовську треба було звільнити ще після обвалу під"їзду на Рівненський. Те ще вона говорить - просто жах. Як така людина може керувати містом? Ганьба!!!
Іван Козолуп Показати IP 20 Березня 2014 17:37
Треба вивчити креслення і документацію по зупинках, які встановлювали. Якщо там є порушення, тоді винні проектанти, якщо там все добре, тоді комунальники, які монтували об'єкт. Але в жодному разі не вітер. Тут 100% людський фактор.
Андрій Показати IP 20 Березня 2014 18:22
Трагедія сталася в неділю.А така бурхлива реакція тільки відбулася сьогодні.Пане Іване Козолуп,а Ви недопускаєте,що існують обставини і явища непереборної сили?Я думаю ,що у нас є компетентні органи які дадуть оцінку тому що трапилося .По всьому видно,що стаття замовна,видно комусь причинили хвоста.
Петро Показати IP 20 Березня 2014 19:20
Я навіть знаю кому.Нехай це буде на його совісті.Життя справедливе,воно не боргує нікому.Все повернеться бумерангом.Так що чекайте.
Анатолій Показати IP 20 Березня 2014 21:50
Четвертувати С..ку!
Анонім Показати IP 20 Березня 2014 22:14
РОМАНЮК У ТЕБЕ РУКИ В КРОВІ ІДИ ІДИ!!!!!!
ганьба Показати IP 25 Березня 2014 15:52
Заяви керівників міста у ЗМІ, щодо впорядкування зупинок: 14 травня 2013 року До Дня незалежності Лариса Миколаївна (Лариса Соколовська, заступник луцького міського голови, - ВП) обіцяла поставити 20 нових зупинок», - зазначив міський голова. 2жовтня Міські зупинки мають бути типові і на них не повинно бути торгових закладів. Спробувати реалізувати таку ініціативу хочуть за декілька років. «Подивіться, що робиться по проспекту Волі. Один круглий торговий заклад, інший квадратний. Хто що хотів, те й робив. Ми працюватимемо над тим, щоб зупинки за декілька років у місті були типові і там не було б закладів торгівлі», - повідомив міський голова Микола Романюк. Заступник очільника міста Лариса Соколовська зазначила, що реалізації такій ініціативі передуватиме кропітка робота. «Ті павільйони, у яких закінчиться термін оренди, знесуть. Можливо, буде виплачена певна сума компенсації підприємцям. Якщо ми ставимо за бюджетні кошти зупинки, ми їх облаштовуємо без місця торгівлі», - пояснила Соколовська. Ганьба. Висновок: Закуповуючи типові зупинки за бюджетні кошти (та відкати для себе, а як же без цього) очільники міста забули про найголовніше – безпеку людей і свою персональну відповідальність. Був би підприємець, звинуватили б його, а так виявляється винен лише вітер. Негайно його (вітер) люструвати, а чиновникі молодці, нехай далі працюють на благо корупції і беззаконня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus