USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У місті на Волині за 13 тисяч продають гаражі казначейської служби

10 Березня 2024 15:45
Приміщення управління Державної казначейської служби України в Горохівському районі Волинської області продають із молотка.

Аукціон на сайті prozorro.sale оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях.

Як лот виставлено об’єкт малої приватизації – частину гаража, приміщення №1,6,7,8 площею 35,5 кв. м, що на вулиці Гетьманська, 5 у Горохові Луцького району.

Об’єкт приватизації складається з двох окремих приміщень з окремими входами, що розташовані в будівлі гаража 1978 року побудови. Перше приміщення складається з однієї кімнати площею 14,7 кв. м. Друге приміщення складається з трьох кімнат площами 3,7 кв. м, 1,7 кв. м, 15,4 кв. м. Фундамент – бутобетонний, стіни – цегляні, перекриття – залізобетонне, підлога – цементна, покрівля – руберойдова.

Нині приміщення перебувають на балансі Державної казначейської служби України в Горохівському районі.

Як вказано, земельна ділянка, на якій розташований об’єкт приватизації, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець буде вирішувати самостійно в установленому чинним законодавством порядку.

Стартова ціна приміщень – 13 361 гривня.
Читати ще: Волинський профілакторій біля озера продають за пів мільйона. Фото

Нагадаємо, в центрі Луцька продавали будівлю філії банку «А-4» разом із земельною ділянкою.

Також у Луцьку продавали будівлю колишньої котельні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus