USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Мюнхені відкрився Октоберфест

16 Вересня 2017 14:19
У столиці Баварії Мюнхені відкрилося184-те щорічне свято Октоберфест. У суботу, 16 вересня, мер міста Дітер Райтер (Dieter Reiter) відкрив опівдні за місцевим часом найбільший у світі фестиваль пива, урочиcто вихиливши перший кухоль, передає інформагенція dpa, пише DW.

Утім, вхід до традиційного місця проведення Октоберфесту для відвідувачів відкритий вже з 9:00 за місцевим часом (10:00 за київським часом). Цьогоріч кухоль пива - 1 літр - коштуватиме на фестивалі 10,95 євро, що на 25 євроцентів більше, ніж торік. Ще однією особливістю нинішнього фестивалю пива є те, що він триватиме 18 днів - аж до 3 жовтня, коли святкуватиметься День німецької єдності. Організатори розраховують на шість мільйонів відвідувачів.

З огляду на ймовірність терористичної загрози цього разу свято пива відбуватиметься за посилених заходів безпеки. Місце проведення святкувань обнесли огорожею. Вхід охороняють поліцейські патрулі, котрі проводять перевірку та контроль відвідувачів свята.

Так само повідомляється про широке застосування відеокамер спостереження. Побільшало також і перепон для в'їзду машин, щоб запобігти ймовірним терактам із застосуванням транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus