USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У монастирі біля Луцька збирали кошти на лікування маленького волинянина з ДЦП

26 Жовтня 2021 08:00
24 жовтня в Жидичинському чоловічому монастирі, що біля Луцька, волонтерський рух ім. Симона Киринейського влаштував благодійний ярмарок. Зібрані кошти підуть на лікування 10-річного Богдана Мацьохи з діагнозом ДЦП.

Про це повідомляють на сторінці «Чернецтво Волині» у Фейсбуці.

Захід відбувся спільно з поліцейськими.

«Медики з міста Рівне оглянули хлопчика і впевнені, що його можна поставити ноги, щоб той самостійно ходив. Однак сума для цього – 150 тисяч гривень. Тато самостійно виховує чотирьох дітей, яких рідна матір покинула, він працює і дбає за них. Але 150 тисяч гривень – непідйомна сума для сім’ї», – повідомляє Волонтерський рух Св. Симона Киринейського.

На ярмарок завітали заступник начальника Луцького РУП, поліцейські офіцери громад та ювенальний поліцейський. Вони спілкувались з дорослими та дітьми. Особливо були раді поліцейським діти, які із задовленням фотографувалися у службовому авто, пише Вісник К.

Загалом під час ярмарку вдалося зібрати 20 тисяч гривень, що дорівнює вартості майже місячного курсу лікування хлопчика.

Читати також: У хаті повзає, на вулиці – на візочку: маленький волинянин з ДЦП мріє ходити і стати поліцейським

Також усі охочі можуть допомогти Богдану за реквізитами:

5168 7427 1605 8122 Мацьоха Світлана – бабуся хлопчика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus