USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Москві побили учасника одинарного пікету проти Путіна

15 Червня 2014 22:00
У Москві біля українського посольства побили громадянина РФ за одиночний пікет проти політики Путіна. Крім того, московська поліція затримала росіянок, які прийшли вшанувати пам'ять загиблих українських військових. Про це повідомляє «Преса України».

У другій половині дня, до посольства України прийшов чоловік і розгорнув плакат з написом, "Братська Україна, пробач нас за Путіна. Прийми наші співчуття і пробач за наш оболваненний народ" з підписом "Сім'я Сергєєвих і справжні громадяни Росії".

Після чого до громадянина підійшов невідомий молодий чоловік і спробував вирвати плакат у протестуючого, в результаті чого пікетувальник впав на асфальт і пошкодив голову, ним виявився Олександр Сергєєв, 1943 року народження.

Нападник спробував втекти, але його затримала поліція, обох відвезли в Пресненський РВВС.

Крім того російська поліція затримала п'ять громадянок РФ які прийшли покласти квіти в пам'ять по загиблим українським військовим, поліція зажадала від них покинути вулицю, громадянки відмовилися і були затримані, після їх затримання вони почали співати українські пісні їх відвезли в РВВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лпдмуа а простише и Показати IP 15 Червня 2014 22:55
он не все сказал я добавлю информацию из аквариума : по проференим фактам китайози на сентябрь-октябрь маленькими групами численостью 500-700 тисяч человек перейдут границу россии на дальнем востоке и сибири с требованием разрешить китайский язик : Передвигаться будут на т-з4 и автомашинах уаз на бортах автомашин и танков будет надпись Путин-ху-ло :
НЕЛУЧАНИН Показати IP 16 Червня 2014 00:17
西伯利亞 - 以大中國
Вася Показати IP 16 Червня 2014 06:39
Повністю згідний з Нелучанином!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus