USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У музеї просто неба біля Луцька – сімейна «Гончар-party». Кличуть усіх охочих

19 Червня 2022 08:58
Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», Музей історії сільського господарства Волині – скансен і Луцька міська рада запрошують усіх охочих на благодійний сімейний захід «Гончар-party».

Як анонсують організатори, це буде чудовий захід, який поєднуватиме українські традиції та розваги, майстерки та активності, творчі виступи й цікаві оповідки.

У програмі – каякінг, етноквест, туристська смуга перешкод, показові виступи, екскурсія музеєм, стрільба з лука, фехтування козацькою зброєю, KOZAKgames, поїздка возом, частування варениками та кулішем, виступи творчих колективів, ярмарок та фуд-зона, аквагрим, атмосферні фотозони, майстер-класи з виготовлення гончарних виробів, ляльки-мотанки та живопису.

«Гончар-party» відбудеться 19 червня (з 12:00 до 17:00) на території Музею історії сільського господарства Волині – скансену, що в селі Рокині (вулиця Шкільна, 1).

Вхід вільний.

Читати ще: Патріотично і без тривог: під Луцьком відгуляли сімейний пікнік КОЗАК-party



Організатори свята: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», Музей історії сільського господарства Волині – скансен, Луцька міська рада.

Партнери: Волинський центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства, Спортивний клуб козацьких бойових мистецтв «Герць», Sladograd, департамент культури Луцької міської ради, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Luchan Brewery та Grace Model House.
Нагадаємо, наприкінці травня просто неба в Рокинях відбулося яскраве сімейне дійство «КОЗАК-party».

Читати ще: «Тепер добра й любові має бути значно більше». Катерина Шкльода – про 11 років Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

Також у червні 2022 року минає одинадцять років, відколи на теренах Волині розпочав благодійну діяльність Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus