USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У МВС хочуть карати «куплених» виборців і тих, хто їх купує

12 Жовтня 2014 09:28
Нинішні перегони за депутатський мандат уже очорнили деякі кандидати. Голоси намагаються скупити як традиційними способами - на кшталт гречки чи олії, так і новими. Однак, цього разу, чи не вперше, винні можуть сісти за ґрати, - йдеться у сюжеті ТСН.

В Одесі під час зустрічі кандидата в депутати з лікарями та пенсіонерами був бенкетний стіл на як мінімум із сотню душ, опісля того кожному видавали подарункові набори плюс 200 гривень.

Їх тут називають "матеріальною допомогою". Символіка, прізвище і номер у виборчому бюлетені додаються. У Миколаєві, Харкові та Запоріжжі видавали традиційні набори - депутати різні, методи однакові. У громадянській мережі ОПОРА, яка от уже 8 років моніторить перебіг виборчих кампаній в Україні вже говорять про десятки таких фактів. Хоча і додають — в порівнянні з минулими перегонами за депутатське крісло, коли фіксували сотні випадків, не порівняти. Щоправда, покарання тоді ніхто не поніс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ру ру ру Показати IP 12 Жовтня 2014 14:47
а чо хіба не можна брати продукти?
балакун Показати IP 12 Жовтня 2014 16:54
просто МВС нічого не перепадає, ось вони і ображаються))) Привикли завжди в долі бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus