USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Миколаївський області обвалилась школа. Фото

4 Липня 2017 10:51
У Новому Бузі Миколаївської області обвалилась частина школи. Спочатку почали валитися вікна на першому поверсі будівлі, а потім обвалилися всі три поверхи.

Про це інформують «Новини-Н».

Як пише Федір Левченко на своїй сторінці у Facebook, школа №1 обвалилася близько 21:30 понеділка, 3 липня.

«Була створена комісія з місцевих чиновників. Прийняли рішення - для оцінки загрози запросити звичайних викладачів з місцевого Новобузького коледжу Миколаївського національного аграрного університету, які викладають будівельну справу. Увечері, коли комісія працювала на території школи, спочатку почали валитися вікна на першому поверсі, потім і всі три поверхи обвалилися», - йдеться в повідомленні.

Постраждалих немає. Площа будівлі, що обрушилася, - близько 300 куб. кв. м, додав Левченко.

Станом на ранок 4 липня на місці інциденту працює штаб з ліквідації наслідків події.

За даними очільника Миколаївської ОДА Олексія Савченка, будівля була здана в експлуатацію в кінці 70-х років минулого століття.

«Неодноразово там проводили ремонти, а минулого року навіть за рахунок субвенції з держбюджету в усій будівлі були замінені вікна… Єдине, що стовідсотково зрозуміло - першого вересня учні не сядуть за парти цієї школи, бо найголовніше – це безпека дітей», - наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus