USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У МЗС відреагували на заяви «ЛНР» про «референдум»

27 Березня 2022 17:21
У Міністерстві закордонних справ України відреагували на слова ватажка «ЛНР» Леоніда Пасічника про проведення референдуму за входження територій до складу Росії.

У відомстві заявили, що жодна країна світу не визнає насильницької зміни міжнародно-визнаних кордонів України, наголосив речник МЗС України Олег Ніколенко, передає Кореспондент.

«РФ не залишає спроб підірвати суверенітет та територіальну цілісність України. Будь-які фейкові референдуми на тимчасово окупованих територіях юридично нікчемні та без правових наслідків. Жодна країна світу не визнає насильницької зміни міжнародно-визнаних кордонів нашої держави», – заявив він.

Читати ще: Путін може спробувати нав’язати Україні «корейський» сценарій, – керівник ГУР

Ніколенко наголосив, що Росія отримає ще більш рішучу відповідь міжнародної спільноти, яка «прискорить її падіння у прірву глобальної ізоляції».

Нагадаємо, раніше Пасічник заявив, що «референдум про входження Донбасу до складу Росії» може пройти на окупованій території Луганської області найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus