USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У нардепа-радикала викрали авто, де була зброя та 300 тис. грн

17 Жовтня 2017 18:08
У центрі Києва викрали автомобіль, яким користувався народний депутат "Радикальної партії Олега Ляшка" Сергій Скуратовський.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на поліцію Києва.

"До нас надійшла заява про викрадення автомобіля Mercedes народного депутата 16 жовтня на бульварі Лесі Українки. Чоловік вийшов до магазину, а коли за 7 хв повернувся, то авто вже не було", - розповіла предствник прес-служби Ірина Левченко, однак відмовилася підтвердити прізвище нардепа.

"У машині, крім документів, були два пістолети з дозвільними документами і грошові кошти", - додали у поліції.

Співрозмовник видання зазначила, що це авто вже нібито знайшли.

"Була заява про викрадення, згодом повідомили, що нібито знайшли. Але у нас все одно відкрито провадження за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ", - сказали у поліції.

Представник прес-служби не змогла уточнити, скільки грошей зникло і чи дійсно знайшли уже авто і попросила зв’язатися за 20 хв.

"Скільки грошей зникло, я не казатиму, бо це до справи немає ніякого стосунку. Але за 2 години після зникнення авто народний обранець подзвонив до поліції і сказав, що авто знайшлося, що він приїде і напише відповідну заяву", - сказала Левченко.

Поки що нардеп відповідної заяви не писав, тому поліція продовжує розслідувати кримінальне провадження.

"Українська правда" намагається отримати коментарі з цього приводу у Скуратовського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ляшко Показати IP 17 Жовтня 2017 21:15
радикалы они такие: усе про нацию в мыслях)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus