USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У нас є плани А, В і С: у Зеленського розповіли, що робитимуть після провалу в Раді законопроектів президента

22 Травня 2019 16:32
Після того як нардепи навіть не внесли до порядку денного Верховної Ради розгляд законопроекту президента Володимира Зеленського про вибори, глава держави буде діяти по запасному плану.

Про це заявив представник президента у парламенті Руслан Стефанчук, повідомляє Страна.

Так, за його словами, у Володимира Зеленського підготували кілька планів, а те, який оберуть, залежить від дій Верховної Ради.

«Мені потрібно прийти і обговорити ці питання з президентом України. У нас є кілька планів, але вони будуть залежати від реакції Верховної Ради. Ми реакцію отримали, далі ми будемо вибудовувати плани А, B, C, які у нас є», – сказав Руслан Стефанчук.

За його словами, відмова внести до порядку денного законопроекти Зеленського свідчить про початок політичної кризи. Також Стефанчук зазначив, що ці документи – крок Зеленського назустріч і спроба «витягнути Україну з мажоритарного підходу», хоч і не найкраща, передає «Українська Правда».

«Ми за Виборчий кодекс, ми за відкриті списки», – сказав Стефанчук, зазначивши, що з боку нардепів не помітне «велике бажання» прийняти Виборчий кодекс.

Також, за словами представника президента в Раді, 21 травня, під час консультацій Зеленського з главами фракцій, було досягнуто саме такий компроміс, який був викладений в законопроекті президента.

«Я думаю, що будуть ще проведені окремі консультації або переговори, але сьогодні ми стали свідками того, що поки розмова нам не вдається», – сказав Руслан Стефанчук. При цьому він розраховує, що указ про розпуск Ради і призначення дострокових виборів буде опублікований завтра, 23 травня.

Нагадаємо, фракція БПП, «Відродження» та радикали на позачерговому засіданні парламенту відмовилася голосувати за законопроект про вибори, запропонований Володимиром Зеленським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хех_!_ Показати IP 22 Травня 2019 16:55
Треба в фейсбук ролік закинути, тоді всьо буде ОК! Його залайкають і всім кльово!
лучанка Показати IP 22 Травня 2019 18:20
Хай ще пообіцяє два референдуми про відносини з росією, тоді ВР буде його навіки.
ххх Показати IP 22 Травня 2019 20:17
ви хочете позитивних змін.чи далі порпатися в лайні та щоб вас кожен день обкрадали.....
Руслана Показати IP 22 Травня 2019 23:02
ВР не хоче по доброму піти? - піде з ганьбою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus