USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нацгвардії сказали кількість небойових втрат з початку АТО

17 Серпня 2017 15:31
Небойові втрати Нацгвардії України серед військовослужбовців з початку АТО становлять 126 осіб.

Про це в інтерв'ю агентству "Українські новини" заявив заступник командувача Нацгвардії Ярослав Сподар, повідомляє РБК-Україна.

"У нас з 2014 року небойові втрати, в тому числі, потонулі військовослужбовці, що потрапили в ДТП і так далі, складають 126 осіб. Ми втратили цих людей з різних причин: там були і хвороби, і нещасні випадки, особиста необережність, побутові ситуації, дорожньо-транспортні пригоди", - сказав Сподар.

Він уточнив, що небойові втрати при виконанні завдань в зоні АТО склали 43 людини з 198 загиблих за час проведення операції.

"Що стосується суїцидальних випадків, тобто об'єктивні та суб'єктивні причини. У нас намічається чітка тенденція до зменшення суїцидальних випадків. На сьогоднішній день ми маємо 4 таких випадки за поточний рік: 1 - в зоні АТО, 1 - на мирній території, в позаслужбовий час, 1 - в лікарні і ще 1 суїцид - у відпустці. При цьому в 2015 році було 23 випадки, в 2016 році - 15", - сказав Сподар.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України встановив чисельність призовників на строкову службу в Національній гвардії в серпні в кількості 1 тис. чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus