USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Нацкомісії з енергетики – нова очільниця

6 Червня 2018 12:38
Оксана Кривенко обрана на посаду голови Нацкомісії з регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).

Про це повідомили у прес-службі регулятора.

Відзначається, що Кривенко стала першою жінкою, яка очолила НКРЕКП.

До складу Національної комісії входить 6 осіб. У березні 2017 року Порошенко затвердив план ротації всього складу НКРЕКП. Кожні півроку в комісії повинні вибирати по два нових представника.

Оксана Кривенко народилася у 1974 році в м. Свердловськ Луганської області. У 1996 році закінчила Київський державний економічний університет, отримала диплом магістра за спеціальністю Економіка підприємства; програма менеджмент проектів та консалтинг.

У 2010 році закінчила Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, спеціальність Нафтогазопроводи та нафтогазосховища, спеціалізація – обслуговування, ремонт і реконструкція трубопроводів, кваліфікація – інженер-механік.

За результатами відкритого конкурсного відбору 29 травня 2018 року призначена на посаду члена НКРЕКП. До обрання главою Нацкомісії працювала в на посаді заступника директора Департаменту із регулювання відносин у нафтогазовій сфері.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко звільнив Дмитра Вовка - так званого "батька" формули "Роттердам+" - з посади голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 6 Червня 2018 13:24
Бажаю успiху та всяких хороших справ
Він Показати IP 6 Червня 2018 14:46
Хрін від редьки не солодший, так просто- раз і стала головою, чия протеже?звідки прийшла?
скептик Показати IP 6 Червня 2018 16:22
чекайте на Ротердам алюр три хреста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus