USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У навчальних закладах Луцька тривають ремонти за кошти НЕФКО-2

7 Травня 2018 20:22
Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан оглянули хід ремонтних робіт, що проводяться у навчальних закладах нашого міста. Ремонт тут проводять в рамках грантового та кредитного проекту НЕФКО-2.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Завдяки фонду НЕФКО грантове фінансування в сумі 195 917 тис. євро отримали дошкільні навчальні заклади №4 та №13. В свою чергу, ДНЗ №27 та №31 та спеціалізована школа №1 І-ІІІ ступенів фінансуються за кредитні кошти в сумі 10 млн грн. Луцька міська рада долучилась до співфінансування, виділивши близько 10% від загальної суми.
В ході ремонтних робіт було замінено вікна та двері на енергоефективні, проводяться роботи з утеплення фасадів та влаштування відмостки.

Оглянувши хід робіт, Ігор Поліщук зазначив, що завдяки цьому Луцьк зможе заощадити до 20-25 % на енергоносіях. Також ремонт допоможе вирішити естетичну сторону питання, адже фасад деяких будівель перебуває у ненайкращому стані.

“Ми раді, що беремо участь в такому проекті. Адже, на жаль, в деяких містах України в силу певних обставин цей проект було зірвано”, - розповів Ігор Поліщук.
Варто також зазначити, що глобальний фонд НЕФКО надає “зелені” кредити для інвестицій, що спрямовані на покращення екології країн Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 7 Травня 2018 20:56
А з батьків і надалі збирають гроші на ремонт у школі #1......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus