USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Нідерландах COVID-протести переросли у масштабні заворушення. Відео

20 Листопада 2021 09:25
У Нідерландах увечері в п’ятницю, 19 листопада, на вулицях Роттердама внаслідок заворушень, які спалахнули під час протестів проти COVID-обмежень, постраждали щонайменше дев’ятеро осіб.

Про це повідомляє BNO News.

Зазначається, що двоє учасників сутичок отримали поранення, коли правоохоронці відкрили попереджувальний вогонь.

На кадрах із соціальних мереж видно хаотичні сцени із підпаленими поліцейськими автомобілями, феєрверками та камінням з боку протестувальників та відповіддю силовиків.

«У різних місцях влаштовані пожежі, запалюються феєрверки, поліція здійснила кілька попереджувальних пострілів, – йдеться у заяві поліції Роттердама. – Поліція у великій кількості намагається навести порядок».

Мер Роттердама Ахмед Абуталеб у ніч проти суботи підтвердив, що серед постраждалих є щонайменше семеро учасників заворушень, а також кілька правоохоронців. За його словами, десятки людей заарештовані.

Президент Союзу національних поліцейських Ян Струйс назвав заворушення «серйозною кризою» з великою кількістю насильства. Він розповів, що дехто зі злочинців не брав участь у протестах і прийшов виключно задля сутичок.

«Це справжня битва з багатьма пораненими, а також великою кількістю пожеж, феєрверків та вандалізму», – заявив Струйс.

Зауважується, що демонстранти зібралися на акцію протесту проти заходів щодо боротьби з COVID-19, зокрема так званого «правила 2G», яке вимагає від охочих відвідати певні громадські місця доказів вакцинації або одужання від коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ярик Показати IP 20 Листопада 2021 10:57
Молодці, свої права потрібно відстоювати. Лікаря потребують хворі. Якщо людина здорова, навіщо гробити імунітет тими експериментами. Тим паче вакциновані теж хворіють і передають хворобу іншим. То ще хто кого має боятися. Зіштовхують єдиний народ у тих сутичках, протиріччях, "уколотий", "антивакцер", і всі забувають, що в першу чергу є людьми і громадянами однієї держави. Нації потрібні здорові люди, Вашій сім'ї також, а от державі ні, наівні люди, думають, що про них піклуються.
Анонім до Ярик Показати IP 20 Листопада 2021 14:08
А скільки сьогодні смертей на твоїй совісті, антивакса?
До ононіма до Анонім Показати IP 20 Листопада 2021 15:28
Цибулю, часник, та імбир тобі в рот, шоб не буа такий ти поліглот. Чому хтось має нести відповідальність за чиєсь життя, якщо навіть лікарі цього під час вакцинування не роблять. Укріплюйте імунітет, і будете здорові. Навіть якщо і захворієте, перенесете на ногах у легкій формі. А ще цинк, селен і здоровий сон, щоб не поповнювати касту уколотих.
Анонім до Анонім Показати IP 21 Листопада 2021 20:06
Якщо ти овценований, то твої проблеми. Нема чого нав'язувати іншим.
Ууу Показати IP 20 Листопада 2021 11:15
Зараз стою біля інфекційної у Луцьку, привіз внтивакцинатора. Люди просто думайте головою і будьте здорові, тільки разом ми здолаємо цю біду
пиняботокс до Ууу Показати IP 20 Листопада 2021 14:09
В своїй більшості антивакцинатори, то є проплачені лубянкою боти. В меншості, - наші "корисні ідіоти". Якраз корисними ідіотами і забиті реанімації і морги.
Сергей Показати IP 21 Листопада 2021 01:50
Удивительно, что в такой супер свободной стране люди протестуют...
коля Показати IP 21 Листопада 2021 15:57
люди буде людьми.....хто хочет пускай и 100 раз вакцинируется....в человека должен быть выбор ..а власть довольна что люди между собой грызутся и не видят других проблем..... .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus