USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

У Німеччині невідомі погрожують здійснити теракт 22 квітня

15 Квітня 2017 21:56
Прокуратура Німеччини почала перевірку листа з погрозами нових нападів у країні, який надійшов в редакцію газети "Tagesspiegel".

Про це повідомляє Європейська правда.

Автори листа, що надійшов, судячи з усього, від ультраправих кіл, які виступають проти мультикультуралізму, кажуть, що вони стоять за вибухом в Дортмунді і загрожують ще одним нападом.

У листі згадується Адольф Гітлер, критикується міграційна політика Ангели Меркель. Крім того, автори попереджають про напад 22 квітня в Кельні на учасників з'їзду партії "Альтернатива для Німеччини".

"Ми отримали лист, автори якого беруть на себе выдповыдальнысть. Ми його вивчаємо", - сказала Фрауке Келер, представник Федеральної прокуратури.

Кілька таких листів вже були перевірені, але це не дало ніяких результатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
юзько пилсудськый Показати IP 16 Квітня 2017 08:33
О!!!От це правильно, виявляється що і в Німеччині є здорові патріотичні сили. Гарний подарунок Адольфу Петровичу до дня народження.
стецько Показати IP 16 Квітня 2017 09:49
Яке примітивне КГБ опустилися до маразму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus