USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Німеччині протест проти карантину переріс у сутички з поліцією, 200 людей затримали

22 Квітня 2021 09:23
У Берліні під час антикарантинних акцій протесту затримали близько 200 осіб з майже 11 тисяч учасників.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням наDW.

Вдень 21 квітня біля Бранденбурзьких воріт зібралося близько 8 тисяч супротивників карантинних обмежень. Вони скандували гасла «Мир, свобода, немає – диктатурі!», «Ми – народ!»

Оскільки присутні, всупереч вимогам, відмовлялися дотримуватися соціальної дистанції та одягати захисні маски, поліція вирішила розігнати їх.

Пізніше близько 3 тисяч осіб зібралися на акцію протесту біля палацу Бельвю – резиденції президента ФРН. Поліція знову застосувала силу для розгону демонстрантів.

Демонстранти чинили опір, вступивши в сутички з правоохоронцями, у хід пішли кулаки і пляшки. Поліція у відповідь застосувала перцевий газ і затримала близько 200 учасників акцій.

Нагадаємо, у Німеччині в березні темпи поширення коронавірусу досягли позначки, після якої уряд домовився скасувати послаблення локдауну.

У німецьких містах Берліні та Гамбурзі через поширення COVID-19 з вечора 2 квітня вступили в силу обмеження на пересування в нічний час.

Загальна кількість офіційно зареєстрованих випадків зараження коронавірусом в Німеччині станом на 12 квітня перевищила три мільйони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хвошист Показати IP 22 Квітня 2021 10:39
Мітингували руськомовні чи справжні німці? Ф

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus