USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Німеччині з аукціону продали село

10 Грудня 2017 23:49
У Німеччині пішло з молотка невелике поселення у федеральній землі Бранденбург. Вартість лота склала лише 140 тисяч євро. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на видання Spiegel.

На території поселення приблизно в 100 кілометрах від Берліна розташовано кілька житлових будинків, багато з яких порожні, а також гаражі та підсобні приміщення.

Село обійшлося дешевше, ніж однокімнатна квартира в Берліні площею 40 м². Згідно даними сайту Immowelt.de, в листопаді таке помешкання в німецькій столиці коштувало близько €157 тис.

Мінімальна ставка за "поселення із сільським характером" складала €125 тис. Єдиний учасник аукціону запропонував на 15 тис. більше.

"Багато хто цікавився пропозицією, в тому числі, люди з-за кордону", - сказав Маттіас Кнаке із аукціонного дому "Каргаузен".

Село купив чоловік із Берліна. Сказав, що зробив це "на благо місцевих мешканців" і пообіцяв "зробити щось хороше для села".

Не всі мешканці раді купівлі. Один із них – 71 річний Пауль Урбанек – став запеклим опонентом аукціону. Чоловік записав відео, в якому заявив "Я коштую більше, ніж 140 тисяч євро".

Альвіне – невелике село посеред лісу. Займає площу 16 тис. м². Знаходиться на відстані 1 тис. км на південь від Берліна. В ньому мешкають 15 чоловік.

9 домів і 9 сараїв, ще кілька господарських приміщень. Так описує Альвіне видання Zeit.

Село має лише одну вулицю. Будинки скромно обставлені і опаляються пічками. Мають численні пошкодження і потребують глобальної модернізації, додає Spiegel.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 11 Грудня 2017 00:26
Подивіться які дороги до 15 осіб
Катя до Волинянин Показати IP 11 Грудня 2017 09:54
І вуличне освітлення!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus